Naša stranka: Dolazimo sa rješenjima

tačno.net
Autor 14.9.2014. u 23:54

Naša stranka: Dolazimo sa rješenjima

 

Sinoć je u malom amfiteatru Doma mladih otvorena kampanja Naše stranke za predstojeće izbore. Prisutnima su se obratili Dennis Gratz, Sabina Ćudić, Predrag Kojović i Danis Tanović. Glavna tema skupa bila su Rješenja kojim je Naša stranka obuhvatila ključne prijedloge za promjenu stanja u Bosni i Hercegovini.

Konačno, svojom izbornom platformom, Naša stranka se ističe kao jedina opcija koja direktno zagovara diferenciranu stopu poreza na dodatnu vrijednost, sistem progresivnog oporezivanja plata, te različite mjere koje ohrabruju solidarnost i pravednu distribuciju nameta u sistemu.

Nakon šest godina postojanja, Naša stranka je izgradila svoje kapacitete, te će na ovim izborima nastupati u Zeničko-dobojskom, Tuzlanskom, te Kantonu Sarajevo. Također, u ovim izbornim jedinicama stranka ističe kandidate/kandidatkinje za Parlament Federacije, odnosno Predstavnički dom Parlamentarne skupštine BiH.

Na sinoćnjem skupu, Predrag Kojović je ponovio da je Naša stranka bila spremna preuzeti odgovornost još u februaru, za vrijeme protesta, te da će i nakon oktobra ponuditi konkretan niz mjera usmjerenih na smanjenje javne potrošnje, zaustavljanje gomilanja administracije i stvaranje boljeg ambijenta za zapošljavanje.

Naša stranka poziva građane i građanke Bosne i Hercegovine da izađu na izbore 12. oktobra, te daju svoj glas novim političkim snagama koje imaju rješenja, govore o konkretnim problemima te nude obrazovne i stručne kadrove na svojim listama. Drugačija Bosna i Hercegovina je moguća. Nemamo slogane, imamo rješenja.

tačno.net
Autor 14.9.2014. u 23:54

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija