Promocija časopisa ‘Libre Libere’ u Zagrebu

tačno.net
Autor 19.5.2015. u 14:42

Izdvajamo

  • Posjetitelji će dobiti besplatne primjerke posljednja dva broja. Govorit će Tomislav Pletenac, profesor na Odsjeku za etnologiju i kulturnu antropologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Katarina Peović Vuković, urednica u Libri Liberi i docentica na Odsjeku za kulturalne studije na Filozofskom fakultetu u Rijeci te Ivana Rogar, urednica u Libri Liberi, Quorumu i nakladničkoj kući Durieux.

Povezani članci

Promocija časopisa ‘Libre Libere’ u Zagrebu

Posjetitelji će dobiti besplatne primjerke posljednja dva broja. Govorit će Tomislav Pletenac, profesor na Odsjeku za etnologiju i kulturnu antropologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Katarina Peović Vuković, urednica u Libri Liberi i docentica na Odsjeku za kulturalne studije na Filozofskom fakultetu u Rijeci te Ivana Rogar, urednica u Libri Liberi, Quorumu i nakladničkoj kući Durieux.

Časopis za književnost i teoriju Libra Libera poziva vas na promociju najnovija dva broja, 35 i 36. Koja će se održati 26.5.2015. u 19 sati u Booksi, Martićeva 14d. Predstavit će se sadržaj brojeva, a posebno se posvetiti temi neuroznanosti čiji značaj u posljednje vrijeme vrtoglavo raste. Neuroznanost je postala zanimljiva jer je, kao interdisciplinarno područje, predmetima raznih drugih disciplina, pa tako i onih humanističkih, pristupila iz sasvim drugog kuta i bacila novo svjetlo na pojedinčevo razumijevanje poezije i kreiranje kulturnih praksi, vjerovanja i ponašanja. Kako je neuroznanost sama po sebi vrlo široka i inkorporira više disciplina, usmjerit ćemo se na dostignuća neuroantropologije i neuroestetike te ih usporediti s tradicionalnim modusima spoznaje. Posjetitelji će dobiti besplatne primjerke posljednja dva broja.

Govorit će Tomislav Pletenac, profesor na Odsjeku za etnologiju i kulturnu antropologiju na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, Katarina Peović Vuković, urednica u Libri Liberi i docentica na Odsjeku za kulturalne studije na Filozofskom fakultetu u Rijeci te Ivana Rogar, urednica u Libri Liberi, Quorumu i nakladničkoj kući Durieux.

tačno.net
Autor 19.5.2015. u 14:42