DOVIĐENJA, DRUŽE, DOVIĐENJA….

Igor Serdar
Autor 8.6.2016. u 12:48

Izdvajamo

  • Koje informacije su imale njegove firme i odakle su imale tako vrijedne informacije da su svi redom baš obožavali tih godina raditi s njegovim tvrtkama, a on je baš cijeli život imao pristup svim mogućim tajnim informacijama i o ljudima i o tvrtkama i privatno i poslovno.

Povezani članci

DOVIĐENJA, DRUŽE, DOVIĐENJA….

Foto: I.S. Kapetan Walker, SIB f.s. 1994, glavna uloga

Nikad i nigdje u povijesti nitko nije tako kokošarski držao vlastiti narod u vlastitoj šaci zbog vlastitih interesa – a da nakon toga nije propao i bio osramoćen za navijeke vijekova.

Svi, ali baš svi političari na poziciji i svi, ama baš svi njihovi „ovisnici“ prodaju nam foru da izbori nisu dobra opcija.

To znači da su svi zbog svojih guzica – da budem prost – spremni izdati hrvatske interese.

A to znači da su svi (potencijalno) spremni biti izdajnici Hrvatske države.

Ne hrvatskog naroda nego – Hrvatske države. Njima je to nešto kao bankomat. Stroj. Ustroj.

Zato  treba glasovati (klasično hrvatski) protiv takvih „intelektualaca s diplomama“.

Poštujem barem 90% hadezeovaca, ali to su, očito – ovi hadezeovci koji ne participiraju u ovoj sadašnjoj nakaradnoj vlasti. To su normalni tipovi. I esdepeovci su 90% normalni…..

Kako god se sad „rasplelo“ ovo „vrzino kolo“ – zapravo je svejedno

  • nitko od ovih tipova s Karamarkom na čelu neće dobro proći niti kod svojih birača, niti kod drugih i, toga su postali svjesni. Da, da – svjesni su samo neće priznati.

Nezahvalno je analizirati politiku i baviti se prognozama, ali ova „oluja“ je ziher 100%.

Najprije su sotonizirali onu prilično jadnu i nespremnu lijevu vlast.

Onda su ih proglasili izdajnicima.

Onda su Milanovića „zakucali“ na drvenu dasku i gađali najprije voćem i povrćem, a poslije i ozbiljnijim sredstvima…, jedino su još propustili pucati u njega – što sad i nije isključeno.

Onda su jedva „sklepali vlast“ s tada još naivnim Božom Petrovom – na što sam upozoravao od prvog dana. Ali Božo jest s manama, ali nije loš. Zato sam i napisao „Božo teletabis“.

Sada kad se svima jasno pokazao karakter ove-kao-domoljubne organizacije –  sada migolje ko jegulje, muljaju, varaju, traže pravilnike, šablone, propise…seru i pokušavaju….

Nikad i nigdje u povijesti nitko nije tako kokošarski držao vlastiti narod u vlastitoj šaci zbog vlastitih interesa – a da nakon toga nije propao i bio osramoćen za navijeke vijekova.

Big brader, kuhanje i masterćif, turske sapunice, sve moguće podilazeće forme za dobivanje gledateljstva su poražene od ovog broda suludih egotripaša koje se gleda u dnevniku.

Mislio sam da Zoran Milanović ima puno mana i puno vrlina – ako ništa drugo njegove mane i njegove vrline su jedan naprema jedan, ali on zna učiti i zna puno i kad obuzda svoje mane – zaista je „nezgodan kao protivnik“. Uvjerljiv. Bahat. Udara. Tuče i mlati. Hrvat – hrvat. Tvrd.

Ako i osvoji vlast – nakon ovih iskustava – biti će odličan Premijer i siguran sam da će se mnogi njegovi suradnici i „sigurni budući ministri“ – jako iznenaditi kad budu u savjetničkim pozicijama, a ministri će biti neki sasvim deseti ljudi.

Dogovoriti će se fajter i sa Sinčićem i s Božom i s Bandićem i sa svima jer je skužio neke stvari in mintajm – i „sve bu štimalo kak vurica“.

Samo da ovi „siđu s programa“.

I da, onako usput – Karamarko stalno ima indicije da se tajne službe koriste za privatne svrhe, pa onda evo mu definicije za indicije – što je to indicij?

“U pravnom kontekstu indicij je pojam koji ima jasno, nedvosmisleno značenje. To je činjenica na temelju koje se izvodi logički zaključak o postojanju druge činjenice, koja je pravno relevantna. U pravu se to naziva posrednim dokaznim sredstvom. Indicij nikada nije dostatan da se utvrdi neka pravno relevantna činjenica.”

Znate li koji indicij bi možda bilo potrebno istražiti? (kad se već tako olako igra s tim)

Koje informacije su imale njegove firme i odakle su imale tako vrijedne informacije da su svi redom baš obožavali tih godina raditi s njegovim tvrtkama, a on je baš cijeli život imao pristup svim mogućim tajnim informacijama i o ljudima i o tvrtkama i privatno i poslovno.

To bi bilo baš ono tkivo od kojeg bi se mogli raditi jako čvrsti čavli koje bi se moglo „zakucati“ ama baš u bilo koje drvo – ma kako bukva tvrda bila, pravi čavao – tko zna zabiti – zabije.

A ovi su stvarno dojadili i nema te grižnje savjesti koju nisu spremni podnijeti – za vlast.

A hrvatići – recimo  njih 99% – vide što se događa i spremni su se boriti – za čast.

Ima jedna dobra Jesenjinova pjesma koja je i dobro uglazbljena: „Doviđenja, druže, doviđenja“….., sve te igre, baš kao u snu…., ali on govori o ljubavi…

I mi ćemo govoriti o ljubavi, ali samo kad ovi siđu s programa…..

Igor Serdar
Autor 8.6.2016. u 12:48