Obavezno pročitati ako ste ministar….
Spremni ste dati otkaz na poslu u Vladi?

Igor Serdar
Autor 15.7.2019. u 15:42

Obavezno pročitati ako ste ministar…. <br data-src=Spremni ste dati otkaz na poslu u Vladi?" />

Kako napisati pismo ostavke je važno, jer obično nije lako dati otkaz i ostati u dobrim odnosima s Vladom koju napuštate.

Primjer otkaza moglo bi vam dati ideju kako napisati vlastito pismo otkaza na postojećem radnom mjestu nekakvog ministra u Vladi Republike Hrvatske.
U nastavku je primjer otkaznog pisma za napuštanje posla koji možete iskoristiti da objavite kako napuštate trenutni posao. Ovo vrijedi za sve ministre u Vladi koji imaju malo soli u glavi.

Poštovani gospodine Predsjedniče Vlade / Andrej / Prezime

Ovim Vam želim objaviti kako dajem ostavku na ministarsko mjesto u Vašoj Vladi koja stupa na snagu u roku od 14 dana počevši od danas.
Donijeti odluku o tome nije bilo lako. Posljednjih puuuuuno godina je bilo dobro i uživao sam radeći za HDZ i posebno za Vas, te je upravljanje uspješnim prodajnim timom bilo veoma zadovoljavajuće.
Hvala Vam na mogućnosti za mojim osobnim napredovanjem i usavršavanjem mojih znanja i vještina u postupanju s drugim institucijama s kojima ću – od sada – očito imati puuuuuno posla,

Vama i tvrtci za zapošljavanje HDZ – ovih kadrova želim puno uspjeha u daljnjem radu.

Ako mogu bilo kako pomoći tijekom prelaznog – otkaznog roka nemojte se ustručavati zatražiti to.

Srdačan pozdrav

Ime i prezime

————————————————————————————————————–

A sad ćemo vidjeti koliko tko od ministara ima čega od nekretnina stečenih utjecajem, a koliko imaju i putra na glavi…..

Tko ne podnese ostavku, a član je ove nekorumpirane Vlade budućnosti Andreja Plenkovića siguran je da USKOK i slične institucije neće imati „elemenata za postupanje“.

Ukoliko dođe do zanemarivanja poslovice „Cum grano salis“ – možete se uvijek „izuzeti od odlučivanja u predmetnom slučaju“.

Igor Serdar
Autor 15.7.2019. u 15:42