Provincijalno licemjerje

Igor Serdar
Autor 5.7.2021. u 14:45

Izdvajamo

  • Zbog vas i samo zbog vas neodgovornih su neki zaostali retardi i neupućeni neuki idioti po prvi puta napali fizički tu šačicu hrabrijih koji su hodali cestom.

Povezani članci

Provincijalno licemjerje

Uvaženi izabranici naroda u hrvatski sabor, gospoda Grmoja, Petrov i njihov povremeni obožavatelj Zekanović konačno su uspjeli donijeti dašak provincije u Plenkovićev visoko europeizirani parlament. Očito nam provincije nedostaje pa smo po prvi puta postali agresivni prema hodu za pravo na drugačiji život.

Nakon „europske odluke“ balkanski poslušnog hadezea u Saboru oko odbijanja imenovanja Zlate „Đ“ za predsjednicu Vrhovnog suda dobili smo i tri apostola napredne „hrvatske političke misli“.

Vašarski triptih o pederima, lezbama i pedofilima. Moderni Đenka radi film.

Predvodnici i „pravednici“, nepotkupljivi poput klera, postojani i posvećeni poput pastira ovcama, ujedno i zastupnici u Saboru, te dosljedni promotori narodnih želja.

Ali, tko su oni i što im je zajedničko?

Osluškivači lokalnog. Neprosvijećenog. Pod utjecajem Crkve. Pedofila također.

Kad se (npr) iz jednog malog grada Metkovića potrebno preseliti u veliku metropolu „zbog potreba posla“ i obrazložiti koliko su oni pošteni, posvećeni i pravedni u smislu poimanja demokracije.

Sve to smješkajući se iza sunčanih naočala, uslikani na poznatoj zagrebačkoj lokaciji, u elegantnom odijelu…, otišli su u bolje mjesto za život…, može se, ima se…, uspjeh poslovno i privatno…

Naravno.  Izgledati. Pokazati se. Biti. Zastupati. Imati tajnicu. Važno govoriti.

Demokracija iz njihova kuta gledanja.

Poštenje iz njihova kuta.

Odgoj iz njihova kuta.

Uglavnom oni „imaju svoj kut“ – gledanja svijeta.

Zajednički im je sve navedeno. NGBPHZ –grupi. Za razliku od LGBT – grupe.

———————————————————————————————————

Stav prema manjini ljudi, maloj grupi, zapravo „šačici tih iščašenih elgebeteovaca“ – kako ih zovu neupućeni iz kategorije „gade mi se svi koji ne misle kao što se treba misliti“ – pronašao je svoje igrače u Saboru.

Ta famozna grupa „ko fol konzervativaca N.K.B.P i H.Z.“ – pronašla je ljude čije će interese zastupati – od sada će sve nas iz većine koja je „normalna“ – nastojati sabiti u taj svoj „mali provincijalno licemjerni kut“ poimanja života, svijeta, umjetnosti i mišljenja prema malešnoj različito rodno opredijeljenoj grupici ljudi…, vrlo negativističkog mišljenja,

– i to uz prijetnju javne tužbe!

Dok se različiti znanstvenici svojski trude medijski djelovati i dati pojašnjenja znanstvenih dostignuća medicine za boljitak čovjeka ili što je postigla tehnologija za lakši život pojedinca naši samoproglašeni „apostoli“ i predstavnici „drugačijeg mišljenja“, inače doktor, profesor i zveki delboy …., svojski se trude pojasniti običaje brdovitog Balkana i balvana u zjenicama zavičajnog bistrog oka“.

Oni zastupaju upravo taj – ne mali broj nazadnjaka – koje se nepravedno i pogrešno deklariraju kao „konzervativci“. Jadno i neuko.

E, dragi i poštovani g. Grmoja i društvo…, nitko prosječno obrazovan i prosječno inteligentan ne može poreći činjenicu da se -iz aviona- vidi da ste vi obični ali ambiciozni zagovaratelji vlastite pozicije koju ste osvojili kao Saborski zastupnici.

Odvrtite si izjave, potražite pomoć stručnjaka, pomognite si.., nije to sramota.

Nisam siguran, ali čini se da ste se odlučili trenirati na ovoj grupici… kako nisko, strašno. Sramim se i za vas zastupnici moji…

Da ne znate i ne razumijete politiku pokazali ste vodeći tu vašu platformu osmišljenu od jednog drugog čovjeka koji je „smislio most.“

Kad ste ostali sami (bez gurua R.) napravili ste 60 nebuloza u minuti svojim „političkim razmišljanjem“ – koje sam elaborirao u davnom tekstu o Boži teletabisu… sad je deplasirano dodatno obrazlagati vašu „pi-ar“ aktivnost.

Ova inicijativa oko latentnog, perfidnog i neprimjerenog spajanja neprihvaćenih i neprilagođenih

  • transrodnih osoba koje ovim činom ipak na neki način postaju prihvaćeni u društvu kao određena manjinska grupa (u čemu se čak i slažemo oko reklamiranja istih) i
  • pedofila koji su eklatantni predatori

otkriva vašu istančanu socijalnu inteligenciju upregnutu u vaš osobni opstanak jer ste inteligentno izračunali koliko takvih osoba ima. Otkriva i koji ste kalibar…

Zato tvrdim: vi ste provincijalni licemjeri. Glumatate. Nemojte molim.

Ima diplomiranih glumaca dovoljno.., i amatera, ali vi ste diletanti „par ekselans“ u tom smislu…pa pogledajte se, snimili ste to, zar ne?

Ne može se prihvatiti nijedno obrazloženje kojim nudite vašu misao:

– gbt jednako pedofilija jednako pederluk jednako „bolesni u glavu ljudi“.

Slobodno se vi sad „pravdajte“ – kao, po vašem „vadiona“ sranjiranju.., čovjek nije shvatio što smo željeli reći, to baš i nije najbolje razumio taj nevažni lik i obično piskaralo.., i slične saborsko – odborsko – ex katedra – hadezeovsko prevarantsko naučeno „briljiranje“ unatrag nekoliko godina pojave u Saboru….

Onoliko godina koliko vi imate sada – dragi dečki – upravo toliko godina pišem, mislim, dakle postojim – bez dlake na jeziku i bez balvana u oku sasvim odgovorno i pozitivno sugeriram da se gospodo drugovi zastupnici prihvatite mnogih nedotaknutih i nevinijih pozitivnih tema koje je potrebno otvoriti u našem Saboru.

Ovu temu niste obradili niti u drugom draftu nego ste klasično zdravo seljački, na prvu opalili stavove kao one budaletine koji misle da se na svadbi puca iz kalašnjikova i pištolja u zrak.

Zastupate likove koje treba odgajati i zaštiti od zaostalih predikata prošlosti upakiranih u tradiciju…, tvrdoglava zatucanost, šaketanje kod sporova, nasilje pod normalno prema djeci, prema ženama…, a prema dođošima izvan sela i neprilagođenim susjedima se može i „oterat i p.m.“, ako treba „i vilama potegnit“…

Poštovano društvo „ko fol konzervativaca N.K.B.P i H.Z.“ pred vama je ozbiljan zadatak da „svojima“ objasnite i približite razliku manjine koja se naziva LGBT i ljudi koji to nisu, a onih koji to nisu ima 98%. Shvaćate li dečki o čemu ja to ….

Kad zaključite da su prihvatili vaše obrazloženje – tad im objasnite koje zlo i naopako su pedofili. Uzmite primjer izvan Crkve jer vas neće htjeti ozbiljno shvatiti. I molim da reagirate na reklame za pivu, banke, osiguranja i hrvatsku elektroprivredu. Piva je alkohol, banke nas vabe i varaju, osiguranja imaju timove pravnika da vam ne isplate štetu, a zašto se reklamira elektroprivreda to niti HAZU ne može otkriti.

I slažem se…, nije potrebno reklamirati LGBT zajednicu, ali ako oni hoće hodati za svoj drugačiji život – zar ste vi protiv hoda za život?

Zbog vas i samo zbog vas neodgovornih su neki zaostali retardi i neupućeni neuki idioti po prvi puta napali fizički tu šačicu hrabrijih koji su hodali cestom.

Igor Serdar
Autor 5.7.2021. u 14:45