Zaostali, ili otvoreno pismo jednome od…

Igor Serdar
Autor 25.2.2020. u 15:48

Izdvajamo

  • Nisko da ne može niže moj Harley Davidsone jer da si jebo kad si trebo - ne bi se sad niti tako bruko - nit bi se tako obuko, a prije toga presvuko…, nit bi tako manekenski hodo, nit bi si dao za pravo da iskorištavaš zaostale u razvoju na svoju jebenu korist, a njihovu glupost…

Povezani članci

Zaostali, ili otvoreno pismo jednome od…

Da vas do kraja života jebu budale i da vas do kraja života drže kao „nižu vrstu“ kojoj će zaostali u razvoju objašnjavati da dicu odgajaju žene, a da muški mogu drkati na rolexe, mercedese, kurve i hostese i da mogu jebat uokolo pod uvjetom da idu u crkvu na ispovijed i da im dica rađaju male Hrvate koje će zaostali zatupljivati i u sljedećoj generaciji.

Hrvati kao narod vole se dijeliti na razne načine.

Recimo hod za život ima svoje svjesne podupiratelje, ima nesvjesne sljedbenike i odlučne predvodnike.

  • Svjesni podupiratelji su oni koji vide različite vrste koristi ako hodaju za život i očekuju naplatu svojeg sudjelovanja.
  • Nesvjesni sljedbenici hodaju za život zato da pokažu da iako ne razumiju imaju svoj stav da to podržavaju oni kojima ovi vjeruju
  • Odlučni predvodnici su zapravo njih nekoliko koji izravno zarađuju na tome jer uvoze kondome i kontracepciju

Recimo da su to Hrvati koji sebe vole nazivati tradicionalistima čuvarima kao neke hrvatske običajne tradicije ili su oni suverenisti, ortodoksni konzervativci, tvrdi desničari i mrzitelji bilo kakve drugačije Hrvatske od one kakvim je oni zamišljaju.

Ne dao Bog da netko ne razumije to kakva Hrvatska mora biti!

Eto, dakle kao što učini onaj zaostali u razvoju koji je predstavnik kulture ili kulturno umjetničkog društva pa spali zločeste dečke i njihovu djecu za fašnik.

Takvi likovi koji su ultimativni Hrvati su nekakvi Hrvati koji nisu stigli shvatiti, naučiti, obrazovati se ili izumrijeti, to su oni koji sumnjaju da je zemlja ravna ploča, da je Bog stvorio sva živa bića jer ga se boje i to su oni Hrvati koji se ne bave razmišljanjem. To im nije potrebno jer su za njih razmišljali njihovi prapradjedovi i zašto bi oni – osim što vole nove mercedese – bilo što mijenjali?

Ti tipovi vole rolex satove, moderna odijela, nove bijele zube i sva čuda koja znanja mogu proizvesti, ali tu njihov mozak zastane i dalje jednostavno – ne radi. Znači da su oni kao kompjuter koji ima puno dobrih komponenti ali kad ga upališ da radi nešto pametno njemu se te komponente ugase – iz uvjerenja.

Zato se takve ljude s punim pravom naziva „zaostalima“.

Oni i svoju djecu uče „kako se treba živjeti“, oni i svojim ženama govore isto, a maltretiraju i sve one koji „ne misle“ kao oni. To je točno da imaju mozak, ali „ne misle“ nego vječno dokazuju da „isto imaju mozak“ kao i ovi „pametni“ koji  „ne misle“ onako „kako treba misliti“.

Nisu sad predmet ove priče Hrvati koji misle. Ovo ide zaostale u razvoju…

Ovo je priča o onima koji govore i uvjeravaju sve oko sebe „kako treba misliti“.

Mislim, dakle jesam. – to je napisao davno, davno jedan mislilac.

Mislio je da čovjek tako postaje „čovjekom koji misli“.

Različito od ovih.

Dakle, jebeš logiku, jebeš filozofiju, nabiješ znanost, medicinu i tehniku, odjebeš i svu novu tehnologiju, jer…, šta će ti to kad pravi Hrvati trebaju „dat dite materi i valjda balun Hajduku, a žene da kuvaju i da obitelj hoda za život“, a to što su zaostali – time neka se bavi tko?

Tko će se baviti s ovim zaostalima u razvoju?

Njima će se baviti političari. Koji? Ovi isto zaostali. To su im delegati.

Ovi su izborna baza, a ovi su im predstavnici u parlamentu.

I onda se čudimo da nam djeca bježe od nas i od Hrvatske.

A što bi vi da ste na mjestu te njihove djece?

Da vas do kraja života jebu budale i da vas do kraja života drže kao „nižu vrstu“ kojoj će zaostali u razvoju objašnjavati da dicu odgajaju žene, a da muški mogu drkati na rolexe, mercedese, kurve i hostese i da mogu jebat uokolo pod uvjetom da idu u crkvu na ispovijed i da im dica rađaju male Hrvate koje će zaostali zatupljivati i u sljedećoj generaciji.

Zato se ja kao Hrvat i katolik želim odijeliti od ovih zaostalih Hrvata i katolika koji mi još i objašnjavaju da „ako se može spaliti na fašniku franjevca u odori da zašto se ne bi moglo spaljivati dvoje pedera s malim djetetom“.

Još mi taj inteligentni manipulator i popuje putem facebuka…

Nisko da ne može niže moj Harley Davidsone jer da si jebo kad si trebo – ne bi se sad niti tako bruko – nit bi se tako obuko, a prije toga presvuko…, nit bi tako manekenski hodo, nit bi si dao za pravo da iskorištavaš zaostale u razvoju na svoju jebenu korist, a njihovu glupost…

Nisko je to.

Zato, molim ponizno morati ćete priznati vi zaostali u razvoju da priroda filtrira napredne od zaostalih u razvoju – od postanka svijeta i da su vam ovo tek trzaji pred izumiranjem zaostalih Hrvata u razvoju. Nema vam pomoći.

Tagovi:
Igor Serdar
Autor 25.2.2020. u 15:48