Fažana Media Fest traje već sedam dana, ali publici još nije dosta

tačno.net
Autor/ica 19.9.2019. u 09:01

Fažana Media Fest traje već sedam dana, ali publici još nije dosta

U ČETVRTAK 19. rujna FMF predstavlja izložbu fotografija i knjigu reportera Jasmina Krpana. Krpan je proveo godine na ulicama Saigona, obišao Vijetnam, Kambodžu i Kinu te se vratio sa impresivnom zbirkom fotografija i priča. Predstavljanje knjige počinje u četvrtak u 17:30 sati u Multimedijalnom centru Fažana gdje se mogu pogledati i fotografije koje oduzimaju dah.

U 21 sat u četvrtak sa istom mjestu održat će se stand-up nastup “Komedija s nogu” Peđe Bajovića.

Sve događaje na FMF-u možete pratiti na www.fazanamediafest.com i društvenim mrežama. Svi događaji su kao i sam FMF – slobodni.

Dođite da se zajedno oduševljavamo sjajnim Jasminovim fotografijama i da se nasmijemo uz Peđu Bajovića.

Najveći zločin koji mi novinari činimo sebi ali i jedni prema drugima jest šutnja.

Šutnja je zločin – sa promocije knjige „Novinarstvo u vrijeme kriza i sukoba: Iluzija o nevinosti“ poručio je Nenad Pejić, dugogodišnji novinar, urednik i direktor Radija Slobodna Europa. Ukoliko vas dileme prate dok koračate novinarskim životom – mogućnost razrješenja nudi vam se u ovom autorskom naslovu, rukopisu koji insistira prvenstveno na poštovanju principa profesionalnog novinarstva. Knjiga „Novinarstvo u vrijeme kriza i sukoba: Iluzija o nevinosti“ predstavljena je na prvom Fažana Media Festu, a izašla je u izdanju Mediacentra Sarajevo.

tačno.net
Autor/ica 19.9.2019. u 09:01