Dvanaest rasprava i predavanja o ženama i medijima na 4. Fažana Media Festu

tačno.net
Autor 25.7.2022. u 09:12

Dvanaest rasprava i predavanja o ženama i medijima na 4. Fažana Media Festu

Još je samo 41 dan do početka 4. Fažana Media Festa, međunarodnog multimedijalnog novinarskog festivala čija će glavna tema biti “Žene i mediji”.

U šest dana festivalskog programu bit će čak 12 rasprava i predavanja na razne teme povezane sa ženama i medijima uz sudjelovanje mnogih poznatih novinarki i medijskih stručnjakinja kao i njihovih muških kolega iz raznih zemalja.

Teme će biti od radnog položaja žena koje su zaposlene u medijima, preko novinarki koje su obilježile povijest profesije do agresije prema novinarkama, ali i sudbinama žena čije su živote uništili mediji.

Tradicionalni termin, drugi tjedan rujna u Fažani će uz stručne skupove biti ispunjen i mnogim drugim sadržajima vezanima za novinarstvo i medije koji će biti zanimljivi i široj publici kao što to i inače čine.

Festivalski program sadržavat će tematske rasprave, izložbe, projekcije filmova te scenske nastupe.

Prateći program uključivat će i nekoliko glazbenih večeri.

4. Fažana Media Fest, međunarodni multimedijalni novinarski festival, kao i sve dosadašnje, organiziraju Centar za istraživačko novinarstvo kao glavni organizator te Općina Fažana, Turistička zajednica Fažana i udruga Informo kao suorganizatori.

I ove godine imat će nekoliko međunarodnih partnera.

tačno.net
Autor 25.7.2022. u 09:12