“Festivalski bend” koncertom najavljuje 4. Fažana Media Fest

tačno.net
Autor/ica 22.6.2022. u 16:09

“Festivalski bend” koncertom najavljuje 4. Fažana Media Fest

Foto: Tesa Lipovski/Facebook

Rock bend COTA G4 svira u Fažani ovog petka, 24. lipnja od 21h na Ljetnoj pozornici Multimedijalnog centra. Ekipa ovog odličnog benda u raznim kombinacijama uz sve ostalo je i festivalski bend Fažana Media Festa koji, između ostaloga na ovaj način najavljuju i na kojem će ponovo svirati i ovog rujna. Ulaz je slobodan.

Tradicionalni termin, drugi tjedan rujna, u Fažani će biti ispunjen stručnim skupovima, ali i mnogim sadržajima vezanima za novinarstvo i medije koji će biti zanimljivi i široj publici.

Festivalski program sadržavat će tematske rasprave, izložbe, projekcije filmova te scenske nastupe. Bit će predstavljene knjige čije su autorice novinarke. Prateći program uključivat će i tri glazbene večeri.

Četvrti po redu Fažana Media Fest, međunarodni multimedijalni novinarski festival, kao i sve dosadašnje, organiziraju Centar za istraživačko novinarstvo kao glavni organizator te Općina Fažana, Turistička zajednica Fažana i udruga Informo kao suorganizatori. I ove godine bit će nekoliko međunarodnih partnera.

tačno.net
Autor/ica 22.6.2022. u 16:09