Bookstan on Air / Književnost i medijsko predstavljanje

Kristina Ljevak: Kultura je protjerana iz dnevnih novina

Ivana Golijanin
Autor/ica 17.11.2021. u 13:40

Izdvajamo

  • S Kristinom smo razgovarali o njenom književnom i kulturnom angažmanu, o tome kakvo mjesto književnost zauzima u svjetlu novih medija, da li prevladava promocija kvalitetnije ili one književnosti koja je u tom trenutku popularna, te o književnoj kritici u domaćim i regionalnim okvirima.

Povezani članci

Kristina Ljevak: Kultura je protjerana iz dnevnih novina

U prvoj epizodi podcasta Bookstan on Air, Ivana Golijanin je o književnosti i novim medijima razgovarala s Kristinom Ljevak, novinarkom i urednicom koja dvadeset godina radi u domaćim i regionalnim medijima, te je i više nego posvećena afirmaciji nezavisne kulture i umjetnosti.

S Kristinom smo razgovarali o njenom književnom i kulturnom angažmanu, o tome kakvo mjesto književnost zauzima u svjetlu novih medija, da li prevladava promocija kvalitetnije ili one književnosti koja je u tom trenutku popularna, te o književnoj kritici u domaćim i regionalnim okvirima.

Bookstan on Air projekat je realiziran uz podršku Međunarodnog fonda za pomoć koji su osnovali Ministarstvo vanjskih poslova Savezne Republike Njemačke, Goethe Institut i drugi partneri.

Podcast je dostupan na linku: https://soundcloud.com/user-217858780/bookstan-on-air-knjizevnost-i-medijsko-predstavljanje

Ivana Golijanin
Autor/ica 17.11.2021. u 13:40