Melodije bune i Neretve: Dežulović i Lucić stižu u Mostar

tačno.net
Autor/ica 22.12.2014. u 11:53

Melodije bune i Neretve: Dežulović i Lucić stižu u Mostar

U subotu 27.12.2014. legendarni feralovci  Predrag Lucić i Boris Dežulović su u Mostaru, Omladinski kulturni centar Abrašević u 20 sati u organizaciji portala Tacno.net.

Malo je stvari za koje možemo reći da su uistinu promijenile svijet.  Splitski tjednik Feral Tribune to definitivno jeste.

Oko malo čega postoji suglasnost kao oko Ferala. Viktor Ivančić, Predrag Lucić, Boris Dežulović, Heni Erceg, Marinko Čulić i drugovi napravili su novinu koja je bila svjetlo nad svjetlima u mrklom mraku devedesetih.

Nakon ubijanja  Ferala uz djelovanje nacionalizma, neoliberalnog kapitalizma  Feralovi autori su nastavili rad.

Viktora Ivančića možete čitati u tjedniku Novossti, na portalu tacno.net kao i njegovog Robija na T-portalu.

Predrag Lucić je kolumnista sigurno najbolje dnevne novine u regionu Novog lista, njegove tekstove vam svakodnevno prenosimo na portalu tacno.net.

Heni Erceg je kolumnistica kultnog slovenskog tjednika Mladina, čije tekstove također možete čitati na našem portalu.

Borisa Dežulovića možete čitati u Globusu, Jutarnjem, Oslobođenju, Dnevnik.si, te na gotovo svim lijevim portalima u regiji koji ga redovno prenose.

Marinko Čulić jednako oštrumno i briljantno kao i u Feralu analizira društvenu zbilju u Novosstima.

Tradiciju vrhunske ironije i sarkazma po kojem je između ostalog Feral bio poznat nastavljaju u svojim kabare predstavama  Predrag Lucić i Boris Dežulović.

U subotu 27.12.2014. legendarni feralovci  Predrag Lucić i Boris Dežulović su u Mostaru. Omladinski kulturni centar Abrašević u 20 sati u organizaciji portala Tacno.net.

Ulaz je besplatan. Ukoliko ste u Mostaru ili blizini nemojte propustiti ovaj događaj o kojem će se sigurno pričati sve do njihovog narednog dolaska.

tačno.net
Autor/ica 22.12.2014. u 11:53