Peti dan Fažana Media Fest-a

tačno.net
Autor/ica 17.9.2019. u 09:57

Peti dan Fažana Media Fest-a

Fažana Media Fest je uspješno došao do petog od deset dana trajanja, Na pola puta stvari postaju sve bolje, a posjetitelja je sve više.

U UTORAK (17. rujna) u Multimedijalnom cetru Fažana sa početkom u 17:30 sati Kruno Lokotar predstavit će knjigu prerano preminulog Predraga Lucića „Cervantesov trg“ i satirični performans „Melodije Bljeska i Oluje“.

FMF nastavlja se akronimom „Bih BiH“ iza koje se skriva slogan „Bolja i hrabrija Bosna i Hercegovina“. U MMC-u Fažana sa početkom u 20 sati u utorak će se predstaviti nekoliko bosanskohercegovačkih medija koji su unatoč & usprkos uvjetima u kojima djeluju uspjeli preživjeti i pri tome raditi i dobar posao.

Aleksandar Trifunović i Elvir Padalović predstavit će portal Buka iz Banja Luke, Selvedin Avdić iz Sarajeva predstavit će portal Žurnal, a Maša Galić i Predrag Blagovčanin predstavit će mostarski portal Tačno.net.

Dragan Golubović pričat će o digitalnom arhivu Mediacentra Sarajevo.

U nastavku večernjeg programa Luka Zanoni pričat će o projektu “Osservatorio Balcani Caucaso Transeuropa”, a Nenad Pejić i Arbana Vidishichi predstavit će Radio Slobodna Europa.

Događanja na FMF-u se mogu pratiti na web stranici www.fazanamediafest.com i na društvenim mrežama.

Sva događanja i sadržaji su otvorena za javnost i besplatna.

Dobrodošli!

tačno.net
Autor/ica 17.9.2019. u 09:57