Pretpremijera mjuzikla ‘Chicago’ večeras na Maloj sceni HNK Mostar

tačno.net
Autor/ica 19.10.2013. u 12:09

Pretpremijera mjuzikla ‘Chicago’ večeras na Maloj sceni HNK Mostar

“Ubojstvo je, ali ne i zločin”, preuzeto iz mjuzikla Chicago, obradio je Mostarac Goran Popović i režiserski priredio predstavu koja će se pretpremijero prikazati u subotu, 19. listopada. S početkom u 20 sati Mala scena HNK ugostiti će sve ljubitelje mjuzikla koji žele podržati grupu mladih entuzijasta.

Popovićevu verziju teksta lektorirala je Jelena Božić, u scenografiji mu pomagao Toni Marić dok su koreografije uradili Andrea Džidić (Mo-Stars), Marina Marić i Sandra Čule (ŠPK Zrinjski), Sanja Elezović i Goran Popović (PS B-Dance).

Imao sam tu sreću da sam našao ljude koji su voljni raditi, puni pozitivni energije i entuzijazma…Imali smo malih problema s prostorom, pa nam je Natasa Galuza Jekić odmah uskočila u pripomoć i dopustila da čitavo ljeto vježbamo u MoStarsu, potom smo prešli u ŠPK Zrinjski koji nam je također izašao u susret, pa onda u B-Dance koji nam je također svoj novi prostor ponudio za probe koje nam trebaju. Ovo je stvarno odličan primjer suradnje tri plesna studija za vrijeme ljetne pauze, naglasio je Popović zahvaljujući svim suradnicima.

Ovi mladi Mostarci primjer su upornosti i kvalitetnog timskog rada.

Premijera ove predstave biti će održana u ponedjeljak, 21.10.2013., u HNK Mala scena s početkom u 20 sati, uz simboličnu cijenu ulaza od 5 KM.

bljesak.info

tačno.net
Autor/ica 19.10.2013. u 12:09