RAZLIČITI SU ISTI – Fažana Media Fest 2020

tačno.net
Autor/ica 26.8.2020. u 11:34

RAZLIČITI SU ISTI – Fažana Media Fest 2020

2. međunarodni multimedijalni novinarski festival Fažana Media Fest bit će održan od 07. do 13. 09. 2020. godine u Fažani pod motom RAZLIČITI SU ISTI.

Fažana Media Fest 2020 međunarodni je multimedijalni novinarski festival koji se drugu godinu zaredom održava u Fažani.

FMF je zamišljen kao tradicionalno međunarodno okupljalište novinara gdje će se promovirati etička i profesionalna načela novinarstva kroz razne vidove stvaralaštva vezanog za medije i novinare. Ideja je da sastav sudionika i festivalski programi nedvosmisleno promoviraju antifašizam, antinacionalizam, suradnju i afirmaciju ljudskih prava te da promoviraju Fažanu kao prvo mjesto na svijetu koje je i službeno proglašeno – prijateljem novinara.

Glavna tema ovogodišnjeg Fažana Media Festa su RAZLIČITOSTI. Bit će organizirani okrugli stol, radionice, ulični performansi, izložbe, kazališna predstava, prikazivanje filmova, predstavljanje knjiga te nastupi glazbenika.

Uz poštivanje epidemioloških mjera – od smještaja sudionika preko toga da će se najveći dio programa odvijati na otvorenom a programi u zatvorenom prostoru imat će ograničen broj sudionika, organizirani će biti i internetski prijenos događanja i sudjelovanje “online”.

Fažana Media Fest bit će prvi medijski skup u svijetu od početka pandemije koronavirusa koji nije otkazan ili u potpunosti premješten na web/internet.

Cjelokupan program s terminima i mjestima održavanja možete pogledati OVDJE.

tačno.net
Autor/ica 26.8.2020. u 11:34