U Zagrebu počinje Interliber

tačno.net
Autor 11.11.2014. u 12:47

U Zagrebu počinje Interliber

Zagrebački velesajam bit će domaćin triju sajmova: Interlibera – međunarodnog sajma knjiga i učila, Sajma glazbe i multimedije te Reboot Infogamera – sajma industrije videoigara, prenosi Hrt.hr.

Dva sajma – Interliber te Sajam glazbe i multimedije – trajat će do 16. studenog, a Sajam informacijskih tehnologija počinje dan poslije, 12. studenog, ali također završava 16. studenoga.

Interliber, kojemu se posebice raduju svi ljubitelji knjige, za svoje će 37. izdanje okupiti do sada najveći broj izlagača – njih 250. Održat će se pod visokim pokroviteljstvom Ministarstva kulture.

Održat će se književne radionice, okrugli stolovi, dodjele priznanja i još mnoga zbivanja koja donosi bogat sajamski program. Ovogodišnji Interliber ugostit će i poznatu književnicu i povjesničarku Deborah Harkness koju dovodi nakladnik “Fraktura”, a koja će na njihovu štandu i potpisivati svoju posljednju knjigu “Knjiga života”.

Nakladnik “Profil” ugostit će Florence Hartmann i F. Williama Engdahla koji će predstaviti svoje knjige “Zviždači” i “Uništite Kinu”.

Na Sajmu glazbe i multimedije u paviljonu 7a posjetitelje očekuju brojne prezentacije glazbala i profesionalne audioopreme, edukativne radionice za glazbenike profesionalce i amatere te niz zabavnih događaja, za što se pobrinulo 105 izlagača na oko deset i pol tisuća četvornih metara.

Sajam Reboot Infogamer donijet će trostruko više sadržaja nego lani, a održat će se u paviljonima 8, 8a i 9 na površini od oko deset tisuća četvornih metara.

RSE

tačno.net
Autor 11.11.2014. u 12:47