Pratite Vrisak u Exportdrvu i live preko straeminga

Utorak na Vrisku donosi velika imena domaće i regionalne književne scene

tačno.net
Autor/ica 14.9.2021. u 13:37

Utorak na Vrisku donosi velika imena domaće i regionalne književne scene

Od 18h u programu Vriska Mile Stojić razgovara s Markom Pogačarom o svojoj novoj pjesničkoj knjizi „Sabrane pjesme“ (V.B.Z.), u kojoj prikazuje život i snove, poraz i gubljenje zavičaja jednog naraštaja, jednog grada, jedne epohe.U 19h Dragan Velikić i Branko Čegec predstavljaju Velikićev roman „Adresa“, svojevrstan dosje grada Beograda, tragičara suvremene povijesti.

Đurđica Čilić će u 20h moderirati razgovor sa Semezdinom Mehmedinovićem. Njegova knjiga „Ovo vrijeme sada“ knjiga je potrage, sjećanja i osjećaja, knjiga u kojoj se vrhunska proza i poezija spajaju u neodvojivo jedno.

Od 21h Saša Ilić i Ivana Bodrožić će predstaviti jedan od najhvaljenijih i najčitanijih domaćih romana objavljenih u 2020. godini: knjiga „Sinovi, kćeri“ Ivane Bodrožić koji donosi priču o zaključanosti; onoj društvenoj, obiteljskoj i intimnoj kroz perspektivu sina, kćeri i majke.

Za sve one koji ne budu u blizini Rijeke, osiguran je prijenos uživo na mrežnim stranicama, V.B.Z.-ovom YouTube kanala i Facebook stranici te putem portala Moja Rijeka.

Pogledajte cijeli na linkovima: Program festivalaFacebook-u

Svi programi 14. Vriska su besplatni i slobodni, a organizatori osiguravaju pridržavanje epidemioloških mjera. U zatvorenim prostorima preporučuje se nošenje medicinske maske.

Tagovi:
tačno.net
Autor/ica 14.9.2021. u 13:37