Zatvaramo, ali se vraćamo!

Fažana Media Fest
Autor 20.9.2019. u 14:25

Zatvaramo, ali se vraćamo!

Nakon devet dana ozbiljnih tema, novinarstva, književnosti, fotografije, dokumentaristike, ali i smijeha i satire, Fažana Media Fest se privodi kraju. FMF ne planira svoj ovogodišnji kraj tihim gašenjem, već gromoglasnim crescendom koji će se održati u SUBOTU (21. rujna u 20 sati) na fažanskom trgu Sv. Kuzme i Damjana.

Na rock koncertu nastupaju Plesna grupa Naša djeca Fažana, grupa  Primotajo blues band iz Pule, grupa LMT iz Fažane, gitaristički duo Osman & Likar i zvijezda večeri Edo Maajka s bendom.

Prije koncerta, u 18 sati održat će se fotografska radionica sa Jasminom Krpanom i javni izbor najboljih fotografija polaznika radionice u MMC-u Fažana.

U subotu u 9 sati nastavlja se radionica udruge Informo: Od ideje do sredstava u tri dana.

Iako završavamo službeni program u subotu, oni koji su započeli Inforomo radionicu, završit će ju u NEDJELJU (22. rujna) u 9 sati sa finaliziranjem poslovnih planova i projektnih ideja.

Za kraj, u nedjelju se održava program „Apeli – ulični performansi“. Svi zainteresirani mogu sudjelovati u javnim apelima i dati svoj potpis „Za zdraviji život tamo gdje je počeo“ i upozoriti na „Droge novog doba“.

Fažana Media Fest vratit će se iduće, 2020. godine, sa još boljim programom i još više zanimljivih gostiju, sudionika i posjetitelja. Do tada podržite slobodu medija, antifašizam, antinacionalizam, Fažanu i svatko svoju lokalnu zajednicu.

Doviđenja do iduće godine u slobodnoj Fažani – jedinom mjestu na svijetu koje je prijatelj novinara, poručuju organizatori Fažana Media Festa.

Fažana Media Fest
Autor 20.9.2019. u 14:25

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija