3 stvari koje muškarci žele da žene znaju

Autor 29.8.2011. u 13:32

3 stvari koje muškarci žele da žene znaju

1. Muškarci su osjetljiviji nego što mislite

Većina žena mi ne vjeruje kad im ovo kažem. Statistički gledano, muškarcima se teže nositi sa prekidom veze nego ženama. Oni nisu biološki stvoreni da mogu obraditi osjećaje poput žena. Zbog toga muškarci imaju tvrdi oklop oko srca koji ih drži podalje od boli. Otvaraju se samo kada SMATRAJU DA SU SIGURNI. Ne onda kada žena traži od njih da se otvore. Muškarac se osjeća sigurno kad misli da ga žena razumije. Ne treba se slagati s njim (iako im je to drago), no mora se uvjeriti da je uvažila njegovo mišljenje. Često se dešava da mnoge žene žele da im se muškarac otvori, a kad počne govoriti, one preuzmu riječ. Uskoro se razgovor fokusira na ženu i muškarac jednostavno prestane govoriti. Tada misli “Kakvog smisla ovo ima?” Upamtite djevojke, vama vjerojatno bolje leži komunikacija nego većini muškaraca. Zbog toga većina se muškaraca ne želi osjećati kao da se natječe sa vama u razgovoru. Pomozite im tako da ih saslušate, a tada će više tražiti vaše društvo.

2. Vaše mišljenje o sebi više impresionira muškarce nego savršeno tijelo

Muškarci nisu toliko opsjednuti ženskim tijelom koliko žene misle. Znam da mislite da sam u krivu, ali nisam. Muškarci su definitivno vizualniji tipovi od žena, ali ono što primjete kod žene je prvenstveno njena sposobnost da bude opuštena u muškom društvu. Ako izgleda kao da se dopada samoj sebi, muškarci će imati bolje mišljenje o njoj. Poznavao sam žene koje su izgledale zapanjujuće, no kad su otvorile usta i progovorile, sva žudnja za njima je nestala. Većina muškaraca je takva. Najbolji način da izgledate samouvjereno je da postavljate pitanja. Ne trebaju biti najsmješnija ili najpametnija, već jednostavno takva pitanja kojima pokazujete interes za muškarca (ovo vrijedi i za supruge). Netko tko je zainteresiran saznati nešto više o nama, uvijek će izgledati privlačnije. Svaki muškarac će vam reći da želi izlaziti sa ženom koja izgleda prekrasno. No mnogi muškarci su mi rekli da su izlazili sa ženama za koje u početku nisu mislili da su njihov “tip”, no nakon što su ih upoznali, nisu mogli zamisliti život ni sa kim drugim. Žena koja misli da je dobar “ulov” izgledati će opuštenije. To je vrlina za kojom muškarci pate.

3. Muškarci odgovaraju na ženske pozive

John Gray je ovo dobro istaknuo u svojoj poznatoj knjizi “Muškarci su s Marsa, žene su s Venere”, žene šalju signale, a muškarci na njih odgovaraju. Da, slanje signala je način na koji žena daje muškarcu znak “kreni”. Muškarcima je potrebna nekakva indikacija da će žena pristati prije nego joj priđu. Ovo često nije slučaj u kafićima, gdje muškarci pristupaju ženama bez obzira da li je ona poslala signal “možeš mi prići” i imaju loše rezultate. Njihov omjer prihvaćanja i odbijanja je grozan. Žene šalju signale, bile toga svjesne ili ne, pa ipak mnoge se žene boje da će ispasti “napadne” ili “lake”.  Evo jednostavnog načina da nekom muškarcu date do znanja da ste zainteresirani bez da mu prilazite. Ovo je iz knjige “Kako doći do “Pristajem””, dr. Patricie Allen. Zove se “pogled od 5 sekundi”. Ako vidite nekog tko vas zanima, pogledajte ga i jednostavno ga promatrajte punih 5 sekundi. Ne zaboravite se smješkati dok to radite. Obećavam vam da će shvatiti. Ostalo je na njemu, a vi ste mu definitivno dali do znanja da vam slobodno može prići.  

 

zena.hr

Autor 29.8.2011. u 13:32

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija