8 činjenica o ženama i vezama

Autor 15.12.2011. u 13:18

8 činjenica o ženama i vezama

Veliko žensko istraživanje za 2011. godinu otkriva šta dame misle o vezama, poslu, ponašanju na Fejsbuku, novcu i svom seksualnom životu.

13.000 žena odgovaralo je na pitanja o svojim željama, ciljevima i tajnim nadanjima:

Ko plaća račun:

33 odsto devojaka očekuje od muškarca da plaća račun na većini sastanaka, dok 38 odsto smatra da ipak treba da postoji ravnopravnost – nekad plati on, nekad ona.

„Pravila“ na Fejsbuku nisu još uvek ustanovljena:

38 odsto nema problem s tim da njihov dečko/muž ima među prijateljima bivšu, dok 27 odsto smatra da je to u redu samo ako su je one upoznale. Čak 34 odsto misli da nije u redu da budu prijatelji.

Onlajn upoznavanje više nije tabu:

31 odsto devojaka je upoznalo nekog preko interneta, a 12 odsto njih je čak ušlo u vezu sa tom osobom. 22 odsto definitivno se nikada ne bi upuštalo u takve načine za pronalaženje dečka.

Ekonomija:

Većina žena – 73 odsto njih nema problem ako muškarac zarađuje manje od njih. Ipak, 25 odsto ima nešto tradicionalnije mišljenje, pa smatraju da je uspešan muškarac statusni simbol.

Ženama su se smučili nezreli muškarci:

Na pitanje šta bi promenile kod svog muškarca, 11 odsto se slaže da im najviše smetaju lenjost i nedostatak ambicije.

Ko treba da nosi pantalone u vezi:

53 odsto žena bi podržalo da muškarac uzima pilule za kontracepciju kada bi postojale. Dobra vest za njih je da istraživači upravo testiraju pilulu za muškarce koja ubija spermatozoide pre nego što stignu do jajne ćelije.

Šta im najmanje zameraju:

Samo 20 odsto devojaka bi ostavilo dečka kada bi se ugojio, a 18 odsto njih bi volele kada bi on imao veći penis.

Čega muškarci treba da se čuvaju:

26 odsto žena ponekad fantazira o njegovim prijateljima. 12 odsto bi bilo u iskušenju da prevari ako bi bile sigurne da on to neće saznati.

O čemu još žene lažu:

35 odsto žena ne govori istinu u vezi sa brojem seksualnih partnera, dok 54 odsto njih glumi orgazam. Međutim, čak 85 odsto njih bi bile uvređene kada bi saznale da muškarac glumi orgazam.

Autor 15.12.2011. u 13:18

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija