Astro prognoza za tjedan 11.4.2011. do 17.4.2011.

Budite aktivni u svojim smjerovima i ne slijedite ničije ishitrene planove

Tjedan pred nama je jedan od onih kad se gledanjem “gore“ ne može najaviti puno toga… Nepotaknuti i nezakočeni blokadama možemo slušati svoje „ja“ ili svoje srce i poduzeti neometane poteze na temelju vlastite osobnosti.

Onima koji su svjesni svoje slobodne volje ovo je zeleno svjetlo da svoje planove provuku i kroz do sad postavljene prepreke. A što se većine tiče praksa pokazuje da su ovakvi dani nažalost neiskorišteni zbog pasivnosti ili rizični za ljude koji vide život poput rijeke koja ih nosi (i radije prepuštaju odluke drugima).
Budite aktivni u svojim smjerovima i ne slijedite ničije ishitrene planove (koliko god vam nečiji prijedlozi sjajno zvučali). Naročito ne slijedite nikoga u nešto novo jer jedina opipljiva smjernica je i dalje Merkurovo retrogradno kretanje koje naglašava potrebu opreza i čekanje pravog trenutka.

Življenje Venerinog prolaza kroz Ribe nadahnjuje umjetnike, “iluzioniste”, obožavatelje, žrtve i spasioce svih vrsta i tako će se nastaviti do 21. travnja nakon čega će vatreni i zračni znakovi dobiti opet onaj osjećaj ugode i entuzijazma u druženju.

OVAN (ili podznak Ovan)

I dalje imate dobru volju, ali tek djelomično uviđate što trebate mijenjati da dođete do željenog. Početak tjedna zaboravite: još ste napeti od neprobavljenih frustracija, a vrebaju vas nove. Dobri momenti mogu se ukazati u utorak i srijedu ili u snovima/mašti.

BIK (ili podznak Bik)

Sredina tjedna nosi neke naznake romantike, ali daleko je to od onoga što vama treba da vas se potakne do nivoa hedonizma za koji ste rođeni. Kad već ne ide ništa drugo, družite se sa ugodnim ljudima, odmarajte se i pripremajte za svoje vrijeme koje ubrzo stiže.

BLIZANCI (ili podznak Blizanci)
Ulazite u tjedan sa negativnim mislima o financijskoj situaciji ili ćete samo pomisliti da ste nešto previdjeli ili zagubili (a možda i niste, samo se sad ne možete dovoljno skoncentrirati). Uživajte u poletu koji vas nosi, a s poslovnim/novčanim stvarima oprez još tjedan dana.

RAK (ili podznak Rak)

S fizički ili emotivno napornim vikendom iza vas trebati će vam malo da se dovedete u regularno stanje, ali barem ništa novo ne prijeti (osim rođenima oko1.7. koji nek budu na oprezu). Dovoljno zadovoljstva da dočekate lakši period osjećate vi rođeni u zadnjoj dekadi.

LAV (ili podznak Lav)

Kad ste u ovakvom razdoblju uopće ni ne potežete pitanje zašto ste optimistični i samopouzdani i kad za to nema nekog bitnijeg razloga. Utorak i srijeda su dani prolaska Mjeseca kroz vaš znak: uspješno ćete širiti dobru vibru i na druge. Ako radite s ljudima iskoristite to nadahnuće i u poslovnom smislu.

DJEVICA (ili podznak Djevica)

Nezanimljiv tjedan u kojem se možete prepustiti ljepšoj strani života koja vam je sada dok je Venera u Ribama vrlo dostupna kroz ljude s kojima dolazite u kontakt (ako izađete bar na pola puta bez svoje kritičnosti). Sumnje u tuđu podršku nastavljaju se još neko vrijeme.

VAGA (ili podznak Vaga)

Vikend sa prolaskom Mjeseca kroz vaš znak ili će pojačati osjećaj zabrinutosti ili će vas nadahnuti da pružite oslonac onima koji sada nemaju vašu objektivnost. Rođeni početkom listopada: suprostavite se na svoj način- ne spuštajte se na nivo provokacija koje su moguće ovih dana.

ŠKORPION (ili podznak Škorpion)

Još ste napeti i još morate prihvaćati stvari kakve jesu i biti korisni umjesto da vi koristite situacije ili tuđu pomoć. Ovog tjedna ćete se bolje nositi i sa napetim svakodnevnim situacijama i sa nemogućnošću samostalnog djelovanja. Zadnja dekada ima šanse za romansu u ponedjeljak i subotu.

STRIJELAC (ili podznak Strijelac)

Ako se othrvate primamljivosti pasivnog oportunizma (tj. tendenciji da ležite i iskoristite ono što život sam nanese) i mrdnete sa sobom nema toga što sad ne možete napraviti. Dakle, budite aktivni: uskoro će biti više obaveza nego prilike za situacije koje vas pozitivno uzbuđuju.

JARAC (ili podznak Jarac)  

Sa ovoliko vibracija znaka Ovna dosta vremena provodite uviđajući i tuđe rogove (opasne strane). Kao i uvijek, treba vam malo vremena da pripremite akciju, ali ovaj put nećete odustati od rješavanja situacije. Jarci bez problema: završite proljetno čišćenje što prije i van, upoznajte nekog novog.

VODENJAK (ili podznak Vodenjak)

Neptuna ste se riješili, još samo kad bi se smanjila buka u vašoj glavi koja vas momentalno sprječava da pravilno posložite prioritete. Čak i u ovom astrološki nezanimljivom tjednu, vi ćete naći oko čega ćete se uzbuđivati. Na sreću, dosta toga će voditi nečem dobrom.

RIBE (ili podznak Ribe)

I dalje je Venera u vašem znaku i usprkos tome što ste u više dijelova života prisiljeni djelovati nekarakterističčno sebi, osjećate da ste vedri i možete naći dovoljno mira i vedrine. Proplivati ćete kroz ovaj tjedan više nego uspješno, jedino će vas Ribice koje ste izgladnjele bez nježnosti i ljubavi moriti veća potreba za istim. Poduzmite nešto.

Piše: astrolog Helena Habulin
helenahabulin@net.hr
mob: 091 9509 779

zena.hr

Podijelite ovaj članak
Facebook
Twitter
LinkedIn
Email
VIŠE IZ KATEGORIJE
VEZANI ČLANCI