Belissima na Sajmu Fashion.hr

Autor 11.10.2011. u 20:23

Belissima na Sajmu Fashion.hr

Modna kuća “Bellissima” je učestvovala na oblasnom  sajmu Fashion.hr. Zahvaljujući prodajnim prostorima u Arena Centru, bh kuća je prisutna na hrvatskom tržištu, posebno što se proširila na značajne, susjedne prodajne punktove u mnogim gradovima.

Sajam je pored gostoprimljivosti domaćina, pogodna prilika pokazivanja dostignuća “Bellissime”, što su u duhu najpoznatijih trendova i potraživanja današnjice.

Pokazana je nova, proljetno-ljetnja kolekcija koju je ostvarila ekipa, pod vodstvom Emine Husedžinovic Ibrahimović, što godinama surađuje sa brandom.

Modeli su dobili brojne pohvale i komplimente pa su zagebački fashionisti  naručili mnoštvo odijevnih predmeta  predstavljenih na štandu marke.

Organizirana je i modna smotra, u okviru programa događaja na sajmu, pa je desetak hrvatskih manekenki nosilo 20 novih modela. Smotra je praćena sa zanimanjem što je potvrđeno masovnim prisustvom pošto je dvorana u kojoj je održana, bila  ispunjena do posljednjeg mjesta.

Manekenka Ivana Severinac, ovogodšsnje zaštitno lice jesen-zima  kolekcije “Bellissime” u Hrvatskoj, je neumorno i ljubazno razgovarala sa posjetiteljima štanda,  detaljno obavještavajući o djelatnostima i budućim poduhvatima marke.

 

Belissima na Sajmu Fashion.hr

Fashion.hr

Autor 11.10.2011. u 20:23

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija