Četiri godine zeničkog kviza EDOTEKA

tačno.net
Autor 1.2.2013. u 09:46

Četiri godine zeničkog kviza EDOTEKA

 Autori kviza: Senad Džanić i Edin Sinanović

U utorak 5 februara 2013. godine prepoznatljivi zenički kviz znanja EDOTEKA napunit će 4 godine uspješnog rada. Za to vrijeme u njemu je učestvovao veliki broj većinom mladih ljudi,koji žele iskušati svoje znanje i vještine, zabaviti se, o nečemu naučiti, ali i izboriti nagrade, koje, nisu materijalno mnogo vrijedne, ali su motivirajuće:ulaznice za kino ili pozorište, kozmetički ili frizerski tretman, besplatno piće, pizza,majica ili neka druga sitnica.

Kviz koji se održava četvrtkom u zeničkom kafiću „Club 072“ do sada je organizovan 160 puta. Baziran je na ekipnom takmičenju, a odgovara se na 40 pitanja podjeljenih u 4 grupe. Zavisno od vremenskih uslova, broj takmičara se kreće između 100 i 250, odnosno između 20 i 35 ekipau svakom kolu.

“Ove četiri godine kviza „EDOTEKA“  koje smo ostavili iza sebe pokazuju da je uvijek moguće napraviti dobru stvar ako je pravite sa puno ljubavi i uz želju da radite dugoročno,da stvorite nešto što će trajati i gdje će se ljudi uvijek vraćati. Zenička „EDOTEKA“ je baš takva”, kazao je o EDOTECI jedan od autora Edin Sinanović.

Novo-specijalno izdanje bit će realizirano 7 februara. Spremamo posebna iznenađenja i poklone za redovne učesnike kviza. Pozivamo i ostale zainteresirane da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj. Start je u 21 h.

tačno.net
Autor 1.2.2013. u 09:46

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija