Četiri vrste lošeg seksa

Autor 26.4.2013. u 14:09

Četiri vrste lošeg seksa

Za dobar seks je potreban pravi partner i naravno strast. Iako je ova formula vrlo jednostavna, postoje faktori koji seks mogu dodatno začiniti. Ako mislite da ste dobri u krevetu, preispitajte svoje postupke, a ako se prepoznate u nekoj od ove četiri loše odlike, vrijeme je za drastične promjene.

Seks po rasporedu

Iako je dobro biti organizovan i voditi računa i o najmanjoj sitnici, seks nikako ne bi trebalo da bude na vašoj listi obaveza.

Vrlo je teško izdvojiti vrijeme za romantično vođenje ljubavi pod svijećama, ali ono što nikako ne smijete izgubiti je spontanost. Spontani seks zapravo je najstrastveniji, a ako želite ponovo doživjeti vrhunac strasti, iznenadite svog partnera.

Seks na eks

Seks na brzaka može biti vrlo strastven i poželjan, ali ako svaki vaš odnos s partnerom traje svega nekoliko minuta, vrijeme je da se zapitate – da li je to zaista sve što mogu dati od sebe?

Upravo zbog toga što muškarci uglavnom preskaču predigru na vama je da preuzmete kontrolu i nametnete tempo koji će mu se itekako svidjeti. Nikada ne potcenjujte predigru!

Seks bez strasti

Ako ste i vi jedna od onih koje seksualni užitak miješa s obavezom koju morate odraditi kako bi vaša veza bila uspješna, a poslednji orgazam ste doživjeli prošlog ljeta, vrijeme je da napravite preokret, jer problem nije u vama već u načinu na koji pristupate seksu.

Predigra, zavođenje i svi ostali načini rasplamsavanja strasti postoje s razlogom i ako želite da dođete do vrhunca, nikako ne bi trebalo da ih preskačete. Vaše tijelo prepoznaje takvu situaciju i ono će reagovati na pravi način.

Seks kao rutina

Nakon određenog vremena provedenog s partnerom, parovi već napamet znaju koji im položaj u seksu najviše odgovara ili na koji će način najbrže doći do vrhunca.

Iako to nije loša stvar, tanka je granica između prepoznavanja potreba partnera i monotonije. Zadržite svoju rutinu, ali obavezno ponekad napravite izlet koji će razbiti vaše rutinske pokrete.

 
zadovoljna.dnevnik.hr

Tagovi:
Autor 26.4.2013. u 14:09

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija