Cruz-Bardem obiteljski u Rimu

Autor 25.10.2011. u 15:13

Cruz-Bardem obiteljski u Rimu

Penelope Cruz u Rimu i okolici snima film o ratu jugoistočnoj Europi. Film režira njen prijatelj, glumac i redatelj Sergio Castellito, a snimanje je započelo 12. rujna u Sarajevu i nastavljeno u Hrvatskoj. Čekajući filmski festival u ‘Vječnom gradu’, na kojem će biti prikazan dokumentarac o snimanju adaptacije romana “Venuto al mondo”, Castellitove supruge Margaret Mazzantini.  Mazzantini je italijanska spisateljica  irskog podrijetla. Cruz je već glumila, skupa sa Castelittom, u njegovom filmu, koji predstavlja ekranizaciju čuvene knjige Margaret Mazzantini ‘Non ti muovere’.

Penelope Cruz je rođena 1972. Ovih dana skupa sa dva ljeta starijim suprugom, poznatim glumcem i prvim španjolskim oskarovcem Javierom Bardemom, uspješno ostvaruju ulogu roditelja, zabavljajući malog Lea Encinasa Bardema. Penelope Cruz nije išla na porodiljsko bolovanje, nego je odmah započela snimati i raditi, nakon što se obitelj povećala.

 

Bez šminke i u pratnji mlađe sestre Monice, lijepa Penelope nastoji dati puni smisao tužnoj priči koja obrađuje temu materinstva, sada jako blisku nadarenoj Madrilenki.

Autor 25.10.2011. u 15:13