Demi Moore modna ikona

Autor 14.10.2011. u 21:47

Demi Moore modna ikona

Demi Moore je nakon mnoštva događaja koji su slijedili navodnu nevjeru  mladog supruga koji se zahvaljujući i njezinim naporima, napokon potvrdio kao glumac, jako omršavila i snimila uspješne fotografije za novu kampanju branda Ann Taylor, što odijeva poslovne žene, koje vješto spajaju profesionalnost i osobni život.

 

Demi Moore

Marka postoji od 1950. godine, zahvaljujući eleganciji i praktičnosti što nalaze  zajedničko polje djelatnosti u sofisticiranosti i osmišljenoj eleganciji. Lijepa 49- godišnja glumica se nije pojavljivala u javnosti skoro dva mjeseca jer je htjela pričekati da se buka oko nemilih događaja smiri.

Trijumfalno se vratila pod svjetlo reflektora očuvavši prisebnost, iako mnoštvo osoba iz njezine okolice tvrdi kako je ojađena i nesretna.

Medjutim, kao svaka pametna i zrela žena, ne dozvoljava da osobni život nadvlada javni.

 

Predivni jesen-zimski modeli, jednostavni i jako chic, ističu glumičinu profinjenost i vitkost, navodnu posljedicu gubljenja apetita otkada je saznala za muževljevu nevjeru sa mladom,  22-godišnjom Sarom Leal, kojoj je Ashton Kutcher tvrdio da živi odvojeno od supruge. Paradoksalno je što su supružnici dan kasnije, 24 rujna,  obilježavali šest godina braka. Zadnje glasine su još nevjerovatnije jer plavokosa zavodnica, izgleda, očekuje sina koji je plod njezinih prisnih odnosa sa glumcem.

Demi Moore je već obavila brojne pripreme za razvod, zahvaljujući profesionalnoj pomoći svog, dugogodišnjeg advokata.

Zanimljivo je, da je našla vremena pozirati  slavnom fotografu Patricku Demarchelieru u vrtu newyorkskih Rockfeller Center Gardens. Ako se rastavi, morat će sa Kutcherom podijeliti 290 millijuna dollara, zajedničke imovine.

 

 

 

 

Autor 14.10.2011. u 21:47