Edin Gali u Foxovoj “New Girl”

Autor 14.10.2011. u 21:36

Edin Gali u Foxovoj “New Girl”

Mladi 24-godišnji glumac Edin Gali stigao je u Hollywood iz Sain Louisa gdje mu i danas žive roditelji sa kojima je kao 4godišnjak napustio rodnu bosansku Krajinu i izbjegao u Njemačku.

Najprije je glumio u školskom teatru a kada se obitelj nastanila u Novom svijetu, naučio je brzo engleski i s uspjehom završio gimnaziju. Postao je maneken zahvaljujući dobrom izgledu i upornosti ali je želio pokušati glumačku karijeru. Zahvaljujući majci otišao je u Los Angeles i polako se nametnuo produkcijama i velikim studijima.

Edin Galijasevic

Već pet godina glumi Kurta u “Mad Menu” a pojavio se i u filmu “Hemingway&Gellhorn” s ovogodšnjeg Međunarodnog festivala u Cannesu.

Upravo je Edin Gali, čije je pravo prezime Galijašević, dobio ulogu u “Foxovoj” popularnoj tv seriji “New Girl” u kojoj glumi uz predivnu Zooey Deschanel. Američka publika je već vidjela epizodu u kojoj tumači DJ-a sa Starog kontinenta. Ističe kako je nenadano dobio ulogu prije samo 15 dana i već snimio tri epizode ali će, izgleda, postati i stalna ličnost.

Privlačni glumac, predivnog svijetlog pogleda je dobio i glavnu ulogu u filmu “The Call” čije snimanje započinje u prosincu, pa neće moći posjetiti obitelj i naročito baku, u Velikoj Kladuši.

Autor 14.10.2011. u 21:36