Emily DiDonato “cura iz predgrađa” nova super zvijezda Armanijevih proizvoda

Autor 15.9.2011. u 16:00

Emily DiDonato “cura iz predgrađa” nova super zvijezda Armanijevih proizvoda

 

Nova super zvijezda Armanijevih proizvoda, posebno poznate “Acqua di Gioia” je prelijepa, italo-američka manekenka, 20 godišnja Emily DiDonato. Visoka 180cm, predivnih svijetlih očiju i savršenih tjelesnih mjera, manekenka posjeduje prirodno smeđu, raskošnu kosu što podsjeca na kvalitet vlasi plemiknja, zlatnog doba venecijanskog slikarstva.

Do nedavno, Emily je živjela u New Yerseyu, provodeći ljeta u Italiji gdje je obožavala biti na moru i dugo plivati ali i boraviti u očevom selu u blizini Barija, gdje je radila sve poslove, orala i kopala, što joj je izvajalo tijelo. Majka, Škotladjanka, zabranjivala je bilo kakvo razbacivanje novca, pa je Emily bila jako skromno odjevena. Otac, vatrogasac je čak bio odlikovan za pomoc koju je obezbjeđivao povrijeđenim od atentata što je imao za poslijedicu rušenje slavnih, newyorkških  tornjeva “Blizanaca”, prije desetljeće. Majka zaposlena u agenciji za stanove, bila je stalno odsutna. Danas je kćerkina agentica i pratiteljica, na čestim putovanjima!

Pogled na mladu djevojku, pred objektivom slavnih fotografa, kako graciozno pozira odjevena u oprave od tafta, svile ili pliša, koje brzo mijenja kožnim hlačama i bundama od leoparda, ne dozvoljava savršeno razumijevanje načina, njezinog doskorašnjeg postojanja. Čak i potpis prvog ugovora je nevjerovatan, pošto je preporučila prijateljica njezinih roditelja, čija je obitelj imala malu agenciju za manekene. Odmah nakon upisa, Emily je potpisala ugovor sa brandom “Ralph Lauren”. Uradila je to čekajući upis na fakultet, nekoliko dana od proslave 18 rođendana i završetka collegea. Njezin izgled, prirodan i sportski bio je idealan za pokazivanje “američkog sna”, koji je izgradila slavna marka.

Kod “Ralpha Laurena”, Emily DiDonato upoznala je manekena iz Južne Afrike, aktualnog čovjeka njezina života, starijeg dvije godine. Iako mnogo zarađuje,  “cura iz predgrađa” ne voli razbacivati novac. Jedino je skupo platila raskošnu “Chanel” torbicu, koju posvuda nosi, praćena strogim i opreznim pogledom vlastite majke.

 

Emily-DiDonato

 

 

 

 

Autor 15.9.2011. u 16:00

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija