HRANA ZA DOBAR SEKS: Pet namirnica kojima ćete raspaliti strasti

Autor 28.7.2012. u 07:30

HRANA ZA DOBAR SEKS: Pet namirnica kojima ćete raspaliti strasti

Čokoladni preliv

Nema hrane koja je više seksi od čokolade. U trenucima kada se stvari još uvek zahuktavaju, prelijte po voljenoj osobi malo toplog ili hladnog preliva od čokolade ili nutelu, a zatim je poližite. Ukoliko želite ovu igru da učinite još slađom, dok to radite gledajte partnera pravo u oči.

Šlag

Sa šlagom možete raditi sve isto kao i sa čokoladom, s tim što tu postoji još jedan dodatni trik. Zvuk koji se čuje dok veštački krem izlazi iz boce deluje veoma sugestivno, kako na žene, tako i na muškarce. Ovo obećava vrlo, vrlo vruć seks.

Puding

Mekoćta ove poslastice idelana je za erotsku masažu, ali podjednako je uzbudljivo posmatrati partnera dok pomalo neuredno puding jede prstima. Jedna od boljih taktika za zagrevanje.

Jagode

Jagode se od pamtiveka smatraju za jedan od najpotentnijih afrodizijaka, ali to nije samo zbog svog hemijskog sastava. Ova voćka raspaljuje seksualnu želju jer svojim izgledom asocira na intimne organe i sokove koji se luče iz njih. Hranite jedno drugo slatkim jagodama i videćete da ćete vrlo brzo završiti u vrtoglavom ljubavnom zanosu.

Kockice leda

Kombinacija ledene hladnoće i vrelih usana koje klize po osetljivim delovima tela u trenutku dovodi do snažnog buđenja senzualnosti. Još ako vam kockica ispadne i zagubi se negde, neizvesnost i uzbuđenje postaje još veće.

telegraf.rs

Autor 28.7.2012. u 07:30

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija