HRVATSKA BIRA PRVU BEAUTY QUEEN

tačno.net
Autor 29.4.2013. u 07:25

HRVATSKA BIRA PRVU BEAUTY QUEEN

Beauty Queen novi izbor ljepote predstavlja pravo osvježenje. Ljepotice iz raznih djelova Hrvatske pristižu danas u Zagreb na finalni izbor Kraljice Ljepote. Jedna od 14 djevojaka ponijet će titulu prve Beauty Queen 2013.! Na večeri glamoura očekuje nas i nastup prekrasne Franke Batelić!

 

Zagreb, 29. travnja 2013. – Novi jedinstveni izbor ljepote očekuje nas ovog tjedna u Zagrebu. Ljepotice iz raznih djelova Hrvatske spremne su za finalni izbor Kraljice Ljepote 2013. koji će se po prvi puta održati  u petak, 03. svibnja u 20 sati u maloj dvorani koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog. Jedna od 14 finalistica postat će prva Beauty Queen i otvoriti put mnogim djevojkama novog izbora ljepote u našoj zemlji.

Ljepotice će ususret finalnom izboru obaviti i posljednje pripreme u zagrebačkom hotelu Internacional, a na glamuroznoj večeri odluke ispred uvaženog žirija i publike djevojke će prošetati u casual izadnju, kupaćim kostimima, vjenčanicama i večernjim haljinama modnog salona Analuna.

Kroz večer glamura vodit će nas radijski voditelji Ivana Mišerić i Dalibor Petko, a između napetog biranja pobjednice nastupit će prekrasna Franka Batelić koja je nedavno osvojila Zagrepčane nastupivši pred prepunom Arenom na spektakularnom koncertu pop dive Beyonce. Osim Franke, u večeri ljepote nastupit će i atraktivni plesači Atomic Dance Factory, te Kristijan Rahimovski i Maja Bajamić.

After party izbora održat će se u zagrebačkom klubu Gallery gdje će se sretna pobjednica po prvi puta imati prilike predstaviti javnosti kao Kraljica Ljepote 2013. godine.

Tagovi:
tačno.net
Autor 29.4.2013. u 07:25