Izgubljena umijeća drevnih majstora vraćaju strast u brak

Autor 19.6.2011. u 08:43

Izgubljena umijeća drevnih majstora vraćaju strast u brak

 

Jednoličan seks vodi dosadi u spavaćoj sobi, a monotonija u krevetu raskidu veze ili braka, napominjali su drevni autori istočnjačkih priručnika za vođenje ljubavi. Kako bi partnerima pojačale seksualni užitak te učinile ljubavni život uzbudljivijim i strastvenijim, drevne kineske ljubavnice najviše pozornosti posvećivale su hui yinu, posebnome mjestu na perineumu (području između testisa i anusa). Nazvan još i “kapijom života i smrti”, stimulacijom hui yina neizravno se podražuje G-točka u muškaraca. No njegovim pritiskom odgađa se ejakulacija te je, osim za povećavanje zadovoljstva muškaraca, bio odgovoran i za produljavanje užitka ženama. 

Kako bi vratili kontrolu, umjesto da se suzdržavaju i tako “ubiju” uživanje u seksu, muškarci bi kratko pritisnuli hui yin, što se nazivalo “kineskim pritiskom”.

Nježan dodir za nezaboravan užitak

Prema drevnim kineskim seksualnim majstorima, najdjelotvornije stimuliranje muške G-točke postiže se pritiskom na hui yin. Partnerica bi na sredini između testisa i anusa trebala pronaći hui yin te ga nježno pritisnuti jagodicom prsta. 

Zadovoljstvo bez granica

Da bi užitak bio mnogostruk, uz pritisak na hui yin partnerica može istodobno podraživati i nekoliko dijelova tijela odgovornih za najintenzivnije reakcije. 

Tajne drevnih vještina gejši

Zbog vrlo taktičnih i istančanih metoda zavođenja japanske gejše oduvijek su smatrane vrsnim majstoricama svog zanata. Umjesto da odmah uskoče u krevet, seksualne igrice počinjale su elegantno i opušteno, postupno pojačavajući uzbuđenje, sve dok oba partnera ne “polude” od želje jedno za drugim. Primjerice, večer užitaka bi počele tradicionalnom kupkom. U toplu vodu dodale bi dvije čaše pića sakea, koje čisti tijelo od otrova te čini kožu mekšom i glađom. Zatim bi se s ljubavnikom prepustile udisanju profinjena mirisa i čarima milovanja. No polako i do određene granice – večer je tek započela. Senzualna noć nastavljala bi se pjenušavim masažama. Međusobno sapunanje u stojećem položaju omogućilo bi istraživanje partnerova tijela, a predigra se, kako nalaže japanska tradicija, mogla nastaviti i u krevetu. 

Nakon kupke gejša bi zatražila od ljubavnika da je sačeka u krevetu. Potpuno razoružavanje izvela bi ulaskom u sobu. Odjevena u kimono i žarkocrvenih usana, donijela bi pladanj s trešnjama, grožđem, čokoladom ili sushijem. Zatim bi, razotkrivajući ramena ili bedra, razmjenjivala te užitke s partnerom. 

Na početku nježno, a potom eksplozija

Najvažnije je pozabaviti se pokretima, zapisao je u 15. st. Sheikh Nefzawi, u priručniku “Mirisni vrt”. Muškarac bi na početku trebao tek nježnim kretnjama naprijed-natrag pripremati partnericu. Nakon što je opusti, maksimalno uzbuđenje postići će penetriranjem do kraja. Gejše su pružale užitak i masirajući stopalom nauljena spolovila partnera, pogotovo jer je ljubavnica nepopustljivo zadržavala kontakt očima. 

Umjetnost predigre kistom

Uživanje u slatkim delicijama završava nježnim i polaganim maženjem pod plahtama. No vrhunski užitak gejša bi partneru pružila posebnom tehnikom podraživanja. Nakon što bi navlažila kist lubrikantom, sporim i profinjenim pokretima kistom bi prelazila uzduž partnerova spolovila.

Autor 19.6.2011. u 08:43

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija