Jednostavni savjeti za povećanje ženskog libida

Autor 2.4.2012. u 17:55

Jednostavni savjeti za povećanje ženskog libida

Seks je zabavan i koristan kako biste se bolje osjećale i bile zdravije. Puno žena odbacuje te pozitivne učinke seksa jer je njihov libido smanjen. Smanjen Opens internal link in current windowlibido nije nikakva kronična neizliječiva bolest – promjenite to na vrlo jednostavne načine.

Na libido utječe prehrana

Pravilna i uravnotežena prehrana ima naravno vrlo dobar učinak na cijelo tijelo. Pravilna i drugačija prehrana može pokrenuti vaš libido. Začini imaju dobar pokretački učinak pa evo nekih kao što su češnjak, luk, poriluk, vlasac, komorač, anis, đumbir, cimet, kajenski papar, crni papar, hren. No uz ovo povrće i začine pobrinite se na svjež dah kako njime ne bi otjerale partnera. Vašem libidu pomoći će i morski specijaliteti. Losos, sardine i školjke podižu libido i imaju blagotvoran učinak na zdravlje te imaju puno omega masnih kiselina.

Čak i za libido treba romantike

Za nizak Opens internal link in current windowlibido nije uvijek kriva dob ili neprimjerena prehrana. Ponekada si je jednostavno potrebno uzeti vremena za partnera. Ne zaboravite se posvetiti partneru. Ako se vaša komunikacija svela na minimum , npr. niti jedan obrok u danu ne jedete skupa. Ne možete očekivati vatromet u spavaćoj sobi. Priuštite si romantičnu večer uz butelju vina, ali ne previše alkohola kako ne biste ugušili iskrice i uzrokovali partneru Opens internal link in current windowimpotenciju.  

Brinite o svom tijelu

Naravno da je za dobar seksualni život važno imati dovoljno kondicije i energije tj. da se dobro osjećamo. Za to je ponekad potrebno vježbati i van spavaće sobe. Trideset minuta vježbanja dnevno sigurno će vam pomoći, to ne moraju biti nikakve naporne stvari, dovoljan je brži hod ili lagano trćanje.

Razmišljajte o seksu!

Seks i libido neće doći samiod sebe. ne postoji gumb koji ćete pritisnuti i on će vam dati požudu i strast. Razmišljajte o seksu i seksualnosti kao i o drugim važnim stvarima kroz dan. Dopustite si da vam kroz dan seks pada na pamet polako maštajte i ne susprežite se pred svakakvim fantazijama. Kada na kraju dana dođete kući sigurno ćete pokušati navesti partnera da vam bar neke ispuni.

Autor 2.4.2012. u 17:55

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija