John Malkovich, modni kreator uskoro u Parizu

Autor/ica 31.10.2011. u 22:17

John Malkovich, modni kreator uskoro u Parizu

Američki glumac John Malkovich će u Parizu, od 5 do 24 prosinca otvoriti privremeni butik u kojem će predstaviti svoju kolekciju muške odjeće, za proljeće-ljeto 2012. godine. Događaju su predhodile istovjetne promocije u Pragu i Milanu.

Već tri godine John Malkovich koji je u sebi pronašao hrvatske, bosanskohercegovačke i srpske korijene, poznat kao obožavatelj suvremene mode, potpisuje muške kolekcije ostvarene, kako sam ističe:” u boemskom dandy stilu”!

Danas kada veliki, međunarodni filmski i teatarski umjetnik postaje sve zapaženiji i u modnoj sredini, pokrenuo je i internet site www.technobohemian.it pa ponosno pokazuje svoje zanimljive modele, koje sam fotografira.

Nazvan “Opificio JM” , pariski concept-store će, također, predstaviti odabrane luksuzne proizvode iz Toscane: kućnu opremu, nakit i mirise koje je Malkovich, osobno, odabrao.

Slavni glumac i reditelj, što je pored dramskih umjetnosti studirao i koncepciju teatarskih kostima na početku svoje dugogodišnje, jako uspješne karijere, oformio je butik “Technobohemian” u suradnji sa talijanskim dizajnerom Ricardom Rami.

John Malkovich

Autor/ica 31.10.2011. u 22:17