Johnny Deep – Vanessa Paradis, kraj još jedne idile?

Autor 20.1.2012. u 14:19

Johnny Deep – Vanessa Paradis, kraj još jedne idile?

Prema vrlo ozbiljnom američkom časopisu “People” ljubavni par Vanessa Paradis-Johnny Depp se navodno razišao.

Njihov razlaz je na naslovnoj strani “People”: ljubav Johnnya Deppa i Vanesse Paradis  je “skrenula na stranputicu”!  Uzdasi čitatelja na sve strane: “Oh neeee! Pa ne njih dvoje!” Pa ipak, kako američki tabloid uvjerava, to je vrlo vjerojatno tačno: od njih je vijest preuzela ozbiljna i pouzdana agencija Reuters.  Agencija citira “People”, a informacija proizlazi iz “nekoliko izvora” koje do sada nije demantirao ni klan Depp, čiji su članovi traženi – da se izjasne.

Dakle, šta se dešava? Amblematični par koji je bio uspješan i u privatnom životu i na setu, nije više skupa? Zaljubljeni skoro 14 godina – vječnost u show bizu! – roditelji su dvoje djece, Lily Rose (12) i Jacka (9). Kraj je dakle mirnog života u punoj diskreciji, u malom francuskom selu Plan-de-la-Tour? Vanessa Paradis više ne pjeva “Božanstvenu idilu”? (Divine idylle). A neki fanovi su se rastužili : “Ako se stvarno i oni raziđu, onda se više ni u šta ne može vjerovati”.

Primijećeno je da ih nema

Sigurno je, nije prvi put da je par meta najluđih spletki. Ali nažalost danas neki simptomatični znakovi ukazuju na “sentimentalnu katastrofu”. Aprila 2011. Johhny Depp se pokazao na naslovnici lista “Voici”, usana priljubljenih na usne Robin Baum, svoje PR.  Da se ni ne računa da se dvoje slavnih, Paradis-Depp, nisu pojavili zajedno na crvenom tepihu već više od godinu dana.  Na Kanskom festivalu u maju 2011. njihovo odsustvo je bilo jako primijećeno, kao i ove godine u nedjelju na dodjeli Zlatnih globusa na Beverly Hillsu.

Oni koji u to vjeruju mogu se uvijek utješiti ukradenim fotografijama iz avgusta mjeseca sa romantičnog krstarenja Paradis-Depp, pučinom ispred otoka Korzike. A mogu misliti da je Johnny Depp utekao od francuskih poreznika, kad je kupio dvorac u Engleskoj, a ne da bi tamo otišao živjeti – daleko od svoje drage. Ili da je nepovoljan splet okolnosti učinio da Vanessa Paradis bude daleko, kad je bila pariška predpremijera filma The Rum Diary, čiji producent je njen dragi, i u kojem on i igra. A ona je upravo tada bila u gradu. Neugodno iznenađeni  mogu se ponadati i demantiju novina. Ali prema mišljenju specijalista, ovog puta demantija – neće biti.

 

 

Autor 20.1.2012. u 14:19