Justin Bieber u središtu novog skandala!

Autor 27.4.2013. u 08:29

Justin Bieber u središtu novog skandala!

TMZ je objavio da je policija u Švedskoj upala u autobus za turneju Justina Biebera i navodno oduzela manju količinu marihuane. Policajci su, piše TMZ, osjetili da netko puši marihuanu u Bieberovom busu i nakon što su napravili pretres pronašli su manju količinu tvari koja je poslana u laboratorij na ispitivanje kako bi se utvrdilo o čemu se doista radi.

Mediji prenose i da je u Biebsovom busu pronađen elektrošoker za koji nema dozvolu.

Bieberovi PR menadžeri odmah su demantirali ove vijesti, naglasivši da nije pronađeno ništa ilegalno u autobusu mlade zvijezde. ‘Eto, još jedna izmišljotina… Nema smisla ni da se trudim poricati’, poručio je Bieber svojim fanovima preko Twittera.

Već se neko vrijeme piše o Justinovom problematičnom ponašanju koje uključuje fizičke obračune s paparazzom i susjedom, izbacivanje iz hotela, dvosatno kašnjenje londonskog koncerta, šokantnu izjavu o Ani Frank, nebrigu za malenog majmuna Mallyja koji mu je oduzet…

Mnogi za to okrivljuju i repera Lil Twista s kojim se Justin sad non-stop druži. Negativan publicitet začinjen je i pričom o tome da njegovi baka i djed George i Kathy Bieber žive u siromaštvu te da ih je unuk potpuno zaboravio.
foto: billboard.com

Autor 27.4.2013. u 08:29

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija