Kako da izađete iz seksualne rutine

tačno.net
Autor 7.1.2014. u 19:33

Kako da izađete iz seksualne rutine

Postoje određeni seksi trikovi koji će donijeti jedno posve novo i uzbudljivo iskustvo vašem seksualnom životu, učiniti ga ugodnijim i uništiti rutinu.

Velik broj parova, osobito oni koji su dulje u vezi, vrlo se često susreću s jednim problemom – seksualnom rutinom. Ne brinite, to je nešto što se dešava većini nas, prije ili kasnije. Da biste to izbjegli, potrebno je stalno isprobavati nove stvari i trikove koji mogu začiniti vaš ljubavni život.

Nemojte dozvoliti da vas ovaj problem pogodi, no ako ga zanemarite on bi mogao postati vrlo ozbiljan. Ako se na pravi način nosite s rješavanjem spomenutog problema, to će uvelike olakšati stvari i ojačati vaš odnos.

Određeni seksi trikovi mogu uistinu začiniti vaš ljubavni život, uvodeći uzbuđenje i strast u spavaću sobu. Uvođenje noviteta u vašu seksualnu rutinu podrazumijeva određenu dozu hrabrosti, no vjerujte nam, itekako se isplati.

Postoje određeni seksi trikovi  koji će donijeti jedno posve novo i uzbudljivo iskustvo vašem seksualnom životu, učiniti ga ugodnijim i uništiti rutinu. Nove stvari mogu oživjeti seksualnu strast, ali i povećati intimnost među partnerima. Navodimo vam nekoliko načina kako da se nosite s rutinom kada je u pitanju vaš seksualni život, kao i savjete koji će vam donijeti više uzbuđenja na obostrano zadovoljstvo.

1. Morate priznati da imate problem

Seksualna rutina predstavlja svojevrsni problem. Baš kao što je to i kod ostalih problema, ako ga želite riješiti prvo morate priznati da ga imate. Opovrgavanje i šutnja mogu samo pogoršati stvari. Otvoreno razgovarajte sa svojim partnerom i recite mu što vas muči. Nemojte se sramiti i zajednički pronađite rješenje za svoj problem.

2. Seksualna edukacija

Jedan od najboljih načina da se obranite od seksualne rutine je edukacija. Informirajte se, čitajte knjige, članke na internetu, isprobajte razne seksi trikove i savjete, a ako je potrebno, možete razgovarati i sa terapeutom. Ako želite poboljšati svoj seksualni život, potrebno je uložiti vrijeme i trud, ali na kraju će taj trud biti višestruko nagrađen.

3. Ljubite se

Neki od najboljih seksualnih trikova zapravo su vrlo jednostavni. Pored seksa, velik je broj parova zaboravio čari ljubljenja. Sjetite se kako ste u mladosti, kad je seks za vas predstavljao jedan veliki tabu, uživali ljubeći se sa svojim dečkom. Ljubljenje može biti uistinu uzbudljivo. Ljubite se sa svojim partnerom što više i što dulje, neka vam to posluži kao svojevrsna predigra. Odgodite seks i samo se ljubite, nakon toga vas očekuje prava eksplozija.

4. Iznenađenja mogu učiniti čuda 

Vjerovali ili ne, seks kod velikog broja parova predstavlja samo stavku na dnevnoj listi obaveza koju moraju obaviti. Nemojte dozvoliti da seks postane obaveza jer on to nije. Kad je u pitanju vaš seksualni život, nemojte dozvoliti da on postane samo jedna stavka u vašem dnevnom rasporedu. Iznenadite svog partnera i priuštite mu seksualno zadovoljstvo kada to bude najmanje očekivao. Upotrijebite svoju maštu, mogućnosti su beskrajne.

5. Isprobajte različita mjesta 

Ovaj se savjet nadovezuje na onaj prethodni. Kako bi unijeli uzbuđenje u svoj seksualni život, nemojte voditi ljubav uvijek na istom mjestu, odnosno u krevetu. Budite otvoreni za isprobavanje različitih mjesta kada je o seksu riječ. Ovo je odličan način da svoj seksualni život učinite zanimljivijim.

6. Fokusirajte se na predigru 

Ponovljeno je već mnogo puta, no velik broj parova i dalje ne posvećuje dovoljno vremena predigri. Predigra je itekako potrebna, osobito ako želite što veće zadovoljstvo. Ako je dovoljno intenzivna, može biti uzbudljivija čak i od samog seksa. Uz pravu predigru, očekuje vas eksplozivan seks na obostrano zadovoljstvo.

7. Nemojte planirati

Već smo ranije spomenuli da se seks ne bi smio planirati, barem ne uvijek. Budite spontani i prepustite se emocijama i strasti, neka vas one vode.

8. Eksperimentirajte s novim i jedinstvenim pozama

Kada ste s jednim partnerom dulje vrijeme, vrlo je lako upasti u rutinu. Ako uvijek vodite ljubav u istim pozama sasvim je jasno da će vam s vremenom one dosaditi te vaš sekualni život pretvoriti u rutinu. Nemojte se sramiti i isprobajte nešto novo. Razgovarajte s partnerom o tome što vam oboma odgovara. Budite kreativni kad su seksualne poze u pitanje i one će vam donijeti sasvim novo i drugačije iskustvo te razbiti monotoniju.

9. Apstinencija

Iako vam se možda čini čudnim, ponekad morate natjerati muškarca da žudi za vama. A to ćete napraviti tako da odbijate seks određeno vrijeme i ostavite svog muškarca da čeka. Na taj će način njegova žudnja postajati sve veća, a seks će biti puno bolji i uzbudljiviji nakon nekoliko dana apstinencije.

10. Snimite vlastiti videouradak 

Ako ne volite gledati porno filmove, možete snimiti vlastiti. Ipak, dobro razmislite prije nego se odlučite na takav pothvat. To biste smjeli učiniti samo s nekim u koga imate potpuno povjerenje i s kim ste u dugoj i ozbiljnoj vezi. Ako vjerujete svom partneru, uzbuđenje od zajedničkog nastupa može vaše seksualno iskustvo učiniti nevjerojatnim.

11. Igrajte igru

Igranje igrica za odrasle može biti odličan trik koji će unijeti uzbuđenje i razbiti monotoniju u spavaćoj sobi. Bilo da je riječ o igri, zadirkivanju ili vrsti koketiranja, svrha je da iskušate svog partnera. Sporo zavodite svog partnera i odugovlačite što je dulje moguće. Nakon obostranog zadirkivanja slijedi seks koji će vas naprosto oduševiti i oboje vas ostaviti bez daha.

12. Uloge

Najbolji trikovi  podrazumijevaju ostvarenje vaših seksualnih maštarija. Ako postoje određene uloge koje ste vi ili vaš partner oduvijek željeli isprobati, ne bojte se. Dajte mašti na volju i prepustite se svijetu seksualnih fantazija. To će zasigurno razbiti uobičajenu seksualnu rutinu.

Izvor: love.allwomenstalk.com
tačno.net
Autor 7.1.2014. u 19:33

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija