Kako do ljubavne sreće?

Autor 31.3.2013. u 11:33

Kako do ljubavne sreće?

Svi smo svjesni da u vezi ne cvjetaju uvijek ruže i toga moramo biti svjesni, ali zato vam donosimo nekoliko savjeta koji će vam pomoći da ruže cvjetaju što češće.

1. Ne vičite jedno na drugo
U svakom braku ima sukoba i rasprava i samo se tako mogu riješiti problemi i objasniti nesporazumi. Ali, nikad nemojte podizati glas.

2. Razmjenjujte male darove
Sretni parovi se često darivaju ili pišu sentimentalne poruke. To pokazuje da uvijek mislite jedno na drugo.

3. Ne trčite mami
Najlakše je nazvati roditelje, jer znate da će biti na vašoj strani. Ali, problem se tiče vas i vašeg partnera, a ne njih. Trčite li uvijek roditeljima, vaš će partner pomisliti da u njemu ne nalazite podršku i vaš odnos će biti sve gori.

4. Održavajte obiteljske veze
Imate li dobre odnose s roditeljima i drugim rođacima, veći su izgledi da će vam i brak biti sretniji. Osim toga, bake i djedovi će vam biti od velike pomoći kad poželite provesti nekoliko sati ili dana bez djece.

5. Ne podcjenjujte jedno drugo
Važno je da uvijek znate kako je vaš partner ponosan na vas i da vas voli kakvi jeste. Ako vas iznevjeri, vaše će samopouzdanje biti ozbiljno poljuljano.

6. Budite tolerantni
Svi bismo željeli da naš partner bude idealan i da shvati naše želje i potrebe bez da ih izgovorimo. Ali, nemojte inzistirati samo na svom scenariju bračnog života, nego pokušajte pronaći kompromis koji zadovoljava oboje.

7. Ne flertujte
Neki vjeruju da preljub učvršćuje brak, ali to je alibi rođenih preljubnika. Flertovanje, a osobito preljub, izaziva ozbiljne probleme i uništava povjerenje.

8. U dobru i zlu
U svakom braku ima i uspona i padova, ali sretni parovi pomažu jedno drugome da sve prebrode. Najvažnije je da se osjećate kao ekipa, u dobru i zlu, te da jedno u drugome izazovete trajni osjećaj zaštićenosti od ostatka svijeta.

Autor 31.3.2013. u 11:33