Kako od lošeg ljubavnika napraviti dobrog?

Autor 25.10.2012. u 11:33

Kako od lošeg ljubavnika napraviti dobrog?

Prebrzo doživljava vrhunac
Rješenje ovoga problema nudi seksolog i autor knjige ‘The Big O: Orgasms: How to Have Them, Give Them, and Keep Them Coming’, Lou Paget. ‘Pobrinite se da vi kontrolirate situaciju te da vi određujete brzinu pokreta. Za vrijeme seksa budite vi gore te malo usporite ritam.’ Seks guru Amy Levine pak kaže kako ‘katastrofe u krevetu’ uopće nisu katastrofe te savjetuje: ‘Najčešće te situacije uopće nisu katastrofalne već nude mogućnosti da iskušate razne načine koji će vas dovesti do boljeg i strastvenijeg seksa.’

Ne može postići erekciju
‘Pojačajte stimulaciju, to znači više rada rukom, ustima i malo lubrikanta. Ukoliko to ne upali, prebacite se na neki drugi dio njegovog tijela jer zadnje što želite postići je povećati njegovu nervozu i nesigurnost’, savjetuje Amy Levine, a prenosi Ivillage.com.

Loše se ljubi
Bacite se na seksi igricu ljubljenja temu pokažite poljubac, a zatim zatražite da vas kopira. ‘Prvo mu lagano sišite donju usnicu, zatim ga poljubite jezikom te zatim svoje usne zadržite na njegovima. Nakon toga zatražite da vas kopira, a zatim to sve ukomponirajte u savršeni poljubac’, savjetuje Amy Levine.

Thinkstock

Pokažite mu kakvu predigru želite

Zaspe odmah nakon seksa
‘Umjesto uživanja u seksu navečer, nakon kojega se on okrene na drugu stranu i zaspe, vodite ljubav ili prakticirajte seks na brzaka u vrijeme kada znate da si ne može priuštiti spavanje. Prepustite se strasti odmah ujutro čim se probudite – tada sigurno neće zaspati’, savjetuje Amy Levine.

Preskače predigru
‘Ponašajte se prema njemu kao prema plesnom partneru te ga povedite na mjesta na koja god želite’, savjetuje Paget te dodaje: ‘Dodirujte ga na način na koji želite da on dodiruje vas te zatražite da vas slijedi.’

Nije zainteresiran za seks
Ovu situaciju nije baš lako popraviti, no uz trud i upornosti, nije nemoguće. ‘Ukoliko se njegova želja za seksom promijenila, provjerite nije li to povezano s kakvim lijekovima koje uzima. Osim toga, ako je u posljednje vrijeme depresivan ili pod jakim stresom, porazgovarajte o mogućem posjećivanju seksualnog terapeuta. Međutim, ukoliko nikada nije niti bio zainteresiran za seks, možda biste trebali preispitati svoju vezu’, savjetuje Paget.

Loše mu ide oralni seks
Nemojte očekivati da od prve može pronaći sve vaše osjetljive točke. Ukoliko vas nikako ne uspijeva zadovoljiti oralnim seksom, pokažite mu što radi krivo, a što dobro te mu recite što želite. Vrlo brzo nakon toga, zadovoljstvo ne bi trebalo izostati.

Ispušta čudne zvukove
Znoj, stenjanje i uzdasi nešto su što se može očekivati za vrijeme seksa, no ukoliko su zvukovi koji vaš partner proizvodi toliko čudni ili glasni da vas ometaju, možda biste trebali poduzeti nešto. ‘Pokušajte s glazbom te pojačajte radio. Zadnje što želite učiniti je ubiti mu samopouzdanje te pokušajte shvatiti kako su ti neobični zvukovi jednostavno njegov način izražavanja zadovoljstva’, kaže Amy Levine.

Dosadan je
‘Zajedno odaberite knjigu koja sadrži seksi trikove, poze i seksi igračke te odaberite ono što vam se sviđa. Prilikom idućeg vođenja ljubavi, natjerajte ga da zatvori oči, nasumično otvorite neku stranicu knjige i zatim isprobajte pozu, trik ili igračku s te stranice. Uzbuđenja sigurno neće nedostajati’, zaključuje Amy Levine.

Autor 25.10.2012. u 11:33

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija