Kukavički, jadni i bezosjećajni načini prekida veze

Autor 6.4.2013. u 15:22

Kukavički, jadni i bezosjećajni načini prekida veze

Prekidi veza su vrlo normalna i uobičajena pojava. Iako se situacija ponekad čini bezizlazna, važno je ostati priseban i hrabar te okončati vezu koja je osuđena na propast.

No postoje kukavički, jadni i bezosjećajni načini koje sebi jednostavno ne smijete dopustiti.

1. Prekid ‘preko žice’

Prekid putem telefona puno je jednostavniji jer nećete morati partnera gledati u lice, a za tekst se možete pobrinuti u naprijed te ga zapisati. Najgora solucija ovog pomalo kukavičkog prekida bila bi ostaviti glasovnu poruku ili napisati SMS poruku. U svakom slučaju ovo je definitivno jedan od najgorih prekida ikad.

2. Prekid preko e-maila

Poslati e-mail osobi koju ostavljate pruža mogućnost pisanja svega što vam je u srcu i pritom vas niko ne može dekoncentrirati. No imajte na umu kako je ovakav prekid vrlo okrutan i jadan, pa dobro razmislite prije nego se odlučite na taj potez. Kategorički ne, prenosi Zadovoljna.hr.

3. Prekid preko saveznika

Uključivati treću osobu u prekid veze je vrlo opasan poduhvat. Prednost bi bila što je dotična osoba puno smirenija i emocionalno stabilnija od vas pa na ljepši način može saopćiti tužnu vijest. Bez obzira na ovu, na prvi pogled privlačnu prednost nemojte biti ovako hladni i bezosjećajni!

4. Ignoriranje

Najgori i najkukavičkiji prekid koji nekome može pasti na pamet je ignoriranje. Ovaj potez nema pozitivnih strana, a jedino gore od ovakvog prekida može biti nevjera. Ukoliko vam ovako nešto i padne na pamet to odmah zaboravite. Poštujte osobu u koju ste bili zaljubljeni.

Autor 6.4.2013. u 15:22