Ljeto je idealno vrijeme za – seks!

Autor 29.7.2011. u 12:16

Ljeto je idealno vrijeme za – seks!

Sad je već sasvim izvjesno. Život na ovim prostorima još dugo neće biti komforan, normalan, napredan. Ali unatoč svim našim

nedostacima, jedno nam sigurno ne nedostaje: zdrava mjera hedonizma.

Naši ljudi po definiciji znaju uživati. I iako mnoge čekaju još tjedni i tjedni do godišnjih odmora, duhom smo već na plaži. U sjeni nekakve jele, s pivom s okusom limuna u ruci, a okom u plićaku na onoj njemačkoj stražnjici… ili češkoj, svejedno!

Zbog vražje recesije ni ove si sezone ne možete uplatiti ljetovanje na Maldivima i uteći od svega. Nema veze, i jadranski su prizori više nego seksi. Naravno, morate paziti da vam početničke greške ne zabrljaju stvar. Malo ste posustali od posjeta bildaoni otkako je zatoplilo, pa ne izgledate baš onako kako ste si zamislili izgledati do ljeta… da, i? Ako ste pažljivo pratili naše tekstove, znate da je ionako stvar više u nastupu, a da je ljepota u oku promatrača. Ovo pogotovo vrijedi za ljepši spol.

Thinkstock

Iskoristite sve pogodnosti koje vam ljeto donosi

Važno je znati da nitko uživo ne izgleda poput onih curica što se smiješe s jumbo-plakata koji prodaju bikinije, pa ni one same! Photoshop je divna stvar, ali adrenalin potaknut ljetnim vibrama ima potpuno isti učinak zamagljivanja mana. A nama je ionako svejedno, mi ne kužimo taj celulit o kojem pričate… U svakom slučaju, nezadovoljstvo vlastitim tijelom ubija libido kod oba spola!

Ako boravak u obiteljskoj vikendici morate ‘platiti’ bondeksiranjem žaluzina ili preslagivanjem crjepova na dotrajalom krovu, napravite od toga seksi igricu. Ako ste single, a imate dobar pogled s tog krova, pozovite prijatelje da vam se pridruže u pokazivanju osunčanih mišića zainteresiranim prolaznicama. Ako ste u paru, zamolite dragu da vam asistira, ali nek’ se pri tom mokrom majicom zaštiti od sunca… tko zna gdje će vas to odvesti!

Ugasite mobitele, laptope i televizore. Nitko se još nije seksualno uzbudio čitajući izvještaje iz sabora ili Haaga, a ako i jest – pa njemu treba stručna pomoć koju ne možemo na ovom portalu pružiti. Da, ljeto nam se vratilo!

Autor 29.7.2011. u 12:16

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija