Mladenci imaju čak 193 godine, udvaranje je trajalo 28 godina

Autor 27.3.2011. u 07:47

Mladenci imaju čak 193 godine, udvaranje je trajalo 28 godina

 

Gajili su ljubav i simpatije punih 28 godina, ali on se je nikad nije usudio zaprositi. Oboje su strastveni plesači klasičnih plesova, a upoznali su se na plesnom podiju, na zabavi za plesače seniore u društvenom centru. Bilo je to 1983. godine, piše Daily Mail. Forrest Lunsway je imao 72, a Rose Pollard 65 godina.

Postali su plesni partneri, ali se među njima rodila ljubav. I trajala. Oboje su bili u braku prije poznanstva i naklonosti koju su počeli pokazivati jedno drugome pa je Rose isprva rekla Forrestu da se nikad neće udati za njega. No kad je lani napokon načeo tu temu, samo godinu dana prije svog 100. rođendana, zaljubljena Rose je popustila.

Pitao ju je: “Kako to da se nikad nismo vjenčali?”. Rose mu je jednostavno odgovorila: “Pa kad me nikad nisi zaprosio”.

Forrest je tad pao na koljena i rekao joj da je sad prosi te da samo treba odabrati datum vjenčanja. Rose je izabrala 19. ožujka, Forrestov 100. rođendan. Vjenčanje je bilo fantastično iznenađenje za sve uzvanike koji nisu imali pojma da zapravo dolaze na svadbenu ceremoniju nego su vjerovali da idu na proslavu Forrestova rođendana. Nakon vjenčanja Forrest i Rose su postali i službeno najstariji mladenci na svijetu. Prije njih to su bili Britanci Harry Corton i Edna Holford, koji su na svadbi zajedno imali 183 godine.

24sata

Autor 27.3.2011. u 07:47

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija