Na koje sve načine muškarci kriju prevaru

Autor 3.4.2011. u 11:47

Na koje sve načine muškarci kriju prevaru

POTREBE
Neki varaju i jer njihove potrebe nisu dovoljno ispunjene u odnosu i veruju kako je varanje, u tom slučaju, opravdano. Posle prevare svi žele da znaju razlog, ali njegovo poznavanje ne olakšava neveru.

Iako mogu biti savršeno zadovoljni odnosom, neki su ljudi zavisnici o adrenalinu i uzbuđenju koje nosi prevara stalnog partnera.
ĆUTANJE JE ZLATO
Preljubnici s velikim tajnama su obično biseksualne orjentacije i varaju partnera s nekim suprotnog spola. Na taj način ispunjavaju svoje maštarije, a istovremeno održavaju privid “savršene” porodice.

ZASIĆENJE
Ako je vaš partner tip koji nije sklon povlačenju “oštrih rezova”, moguće je da vas vara jer se zasitio odnosom ali nema dovoljno hrabrosti da ga prekine. Moguće je da podsvesno čeka da ga uhvatite.

ZNAKOVI DA VARA
Promene u seksu
Ako je vaš partner postao spreman na radnje koje niste dosad radili ili ima neobične sekualne zahteve, moguće je da je pronašao inspiraciju u seksu s nekim drugim. Upozoravajući znak je i sve manje seksa između vas.

Čudni pozivi
Ako na svaki zvuk mobilnog odlazi u drugu sobu, ne želi da se javi na pozive jer ga navodno opet zovu s posla -imate razloga za brigu.
Iznenadno prijateljstvo
Naprasno slušate priče o novoj koleginici ili kolegi s posla. Moguće je da se vaš partner zaljubio. U kombinaciji sa sve češćim kasnim dolascima kući i opravdavanjem poslovnim obavezama, zapitajte se je li taj prijatelj samo prijatelj.
Povlačenje
Ako odjednom ne vodite intimne razgovore i partner vam se više ne poverava, moguće je da krije aferu. Povlačenje se često događa zbog griže savesti.
Nedostupnost
Stalno je nedostupan, mobilni mu je prazan. I tada postoji opasnost da vas vara. Nedostupnost obično slede laži koje služe kao opravdanja, a ako shvatite da vam se partner svakodnevno pravda, teško da je reč o spletu okolnosti.
Osećaj
Ljudska intuicija je čudesna pojava koja se u većini slučajeva pokaže ispravnom. Ukoliko nemate problema s ljubomorom i malim samopouzdanjem, a odjednom se osećate nesigurno, verojatno se s razlogom tako osećate.

blic

Autor 3.4.2011. u 11:47

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija