Odlični načini kako začiniti seksi ljetne noći

Autor 11.7.2011. u 20:49

Odlični načini kako začiniti seksi ljetne noći

Ljeto je stvoreno za seksi igrice, uživanje u ljubavi i odmoru. Miris kremica, vrućine, lagana odjeća koja se lako skida, požuda i strast koja se rasplamsa na odmoru. A evo i načina kako još dodatno možete uzburkati strasti

Mi vam donosimo neke zgodne ideje kako još dodatno možete začiniti svoju ljubavni život.

Kad je vani vruće, poigrajte se kockicama leda
Vani je nesnosna vrućina i vi na sebi imate minimalno odjeće. Zašto se ne biste zajedno rashladili i usput malo zabavili. Kockice leda idealne su za to. Zbacite odjeću sa sebe ispružite se goli na krevet i s kanticom kockica između sebe pustite mašti na volju.

Imate pristup krovu koji je zaklonjen od pogleda
Popnite se na krov i zajedno uživajte u ljetnoj noći, uz šampanjac, i narezano svježe voće. Kako će se ljubavna priča na krovu razvijati, odlučite sami. Hoće li to biti romantično druženje uz maženje ili ćete sve začiniti divljim seksom. Na vama je odluka

Rezervirajte masažu za dvoje u spa centru
Kako bi se opustili i osjećali seksi i poletno učinite nešto za sebe, a ima li što bolje od profesionalne masaže. Rezervirajte zajednički termin i prepustite se stručnim rukama masera, nakon čega ćete se osjećati blaženo.

Nakon vrućeg dana, upalite klima uređaj i zavucite se pod hladne plahte
Lagani osvježavajući zrak, koji vam hladi tijela uzavrela od ljetnog sunca, mogao vi vas oraspoložiti da se zavučete u plahte i bacite u akciju.

Otiđite u kino
Rezervirajte zadnja sjedala u kinu i uživajte kao dvoje tinejdžera koji će se nakon kina počastiti šetnjom na plaži i romantičnim druženjem na obali mora.

Slavite ljeto u bazenu luksuznog hotela
Cijeli dan provedite izležavajući se na ležaljkama, brčkajući se u bazenu i ispijajući koktele. Uživajte u luksuzu i na jedan dan zaboravite na sve ostalo i ljenčarite sa svojim dragim.

Trenirajte zajedno
Ima li što bolje nego dan započeti jutarnjom tjelovježbom i razgibavanjem. Upalite glazbu i oboje se bacite na akciju razgibavanja i vježbanja. Nalet adrenalina mogao bi vas odvesti, nakon vježbe u sasvim drugom pravcu.

Napunite vodene pištolje i neka zabava počne
Vodene pištolje možete napuniti vinom ili sokom. Polijevajte se i budite nemilosrdni. Nakon toga vrijeme je da poližete sav taj sočni sok s tijela.

Seks u tušu odlična ljetna destinacija

Kako iz praktičnih razloga ovaj seks i nije najudobnije, prije nego što goli uskočite u tuš kabinu, pripremiti silikonski lubrikant i neka akcija počne.

Uživajte u šetnji sladoledu i držanju za ruke

Zaboravili ste koliko ste nježni i romantični bili na početku veze. Vrijeme je da se prisjetite. Kupite sladoled i držeći se za ruke prošećite gradom.

Izmasirajte jedno drugom stopala
Senzualan masaža stopala, nakon dana kupanja učinit će čuda. Opustite se uz laganu glazbu, čašu hladnog napitka i naizmjence jedno drugom izmasirajte stopala. Tako raspoloženi bacite se na akciju pod plahtama.

Autor 11.7.2011. u 20:49