Pamelin savet muškarcima: Kako da savladate strah od seksa

tačno.net
Autor 14.3.2013. u 17:17

Ušli ste u vezu sa osobom do koje vam je jako stalo, ali se plašite se da sa njom vodite ljubav jer niste sigurni da ćete je uspeti zadovoljiti. Ležite nagi u krevetu, mazite se, ali ste vi do te mere uplašeni da je ne razočarate, da uopšte ne možete ni doživeti erekciju, kamoli voditi ljubav.

Psihoterapeutkinja Pamele Stephenson Connolly kaže kako preopterećnost strahom da ćete se obrukati u krevetu često može postati samoispunjavajuće proročanstvo. Taj je strah uglavnom zasnovan na pogrešnoj predstavi o tome šta zapravo zadovoljava ženu. Postoji, međutim, dosta načina da partnerku vrhunski zadovoljite čak i ukoliko ne možete postići erekciju.

Naime, za mnoge žene doživljaj seksa nije vezan samo za penetraciju. Najbolji ljubavnici su zapravo oni koji umeju da slušaju. Pažljivo osluškujte govor njenog tela dok je istražujete usnama, jezikom, rukama, vrhovima prstiju… Ubrzo ćete shvatiti šta joj najviše prija. Žensko telo puno je erogenih zona, samo ih trebate umeti otkriti. Zato se fokusirajte na nju, a ne na svoj penis!

I zapamtite: ne postoji jedinstveni recept. Svaka žena je posebna.

tačno.net
Autor 14.3.2013. u 17:17

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija