Platio XBox, a dobio samo fotografiju konzole

tačno.net
Autor 6.12.2013. u 09:49

Platio XBox, a dobio samo fotografiju konzole

PETER CLATWORTHY, 19-godišnjak iz Nottinghama, bio je razočaran i veoma ljut kad mu je poštom na kućnu adresu umjesto pravog XBoxa došla samo fotografija te konzole.

Peter je oglas za ovih dana izuzetno traženi XBox One pronašao na eBayu te ga protumačio kao priliku da svom četverogodišnjem sinu McKenzieju kupi konzolu za Božić. U opisu oglasa pisalo je da se radi o fotografiji, no kako je oglas bio u odgovarajućoj kategoriji na eBayu, student nije ništa posumnjao.

“Uvijek kupujem stvari na eBayu i nikad mi se nije dogodilo ovako nešto”, rekao je Peter za Nottingham Post nakon što je prilično lošu fotografiju konzole platio 4100 kuna. “Očito je da sam prevaren”.

Peter Clatworthy je odmah kontaktirao eBay te dobio njihovo obećanje da će mu potpuni iznos uplaćenog novca biti vraćen jer tvrtka ne tolerira lažne oglase kojima je cilj prijevara njenih korisnika.

Otkad je XBox One pušten u prodaju 22. studenog, eBay je zaprimio mnogo pritužbi sličnih ovoj Clatworthyjevoj. Neki su oglašivači prodavali prazne kutije XBoxa reklamirajući ih kao prave proizvode, a iz tvrtke su izjavili kako će sve slučajeve detaljno istražiti i svima oštećenima vratiti novac.

index.hr

Tagovi:
tačno.net
Autor 6.12.2013. u 09:49