Pokrenut Skontaj.ba – bh. portal za grupnu kupovinu

tačno.net
Autor 10.2.2013. u 20:36

Pokrenut Skontaj.ba – bh. portal za grupnu kupovinu

 

Od 1. februara na bh. internet tržište je stigao još jedan portal grupne kupnje. Portal Skontaj.ba je dobio ime od italijanske riječi „sconto“ što u prevodu znači sniženje. To i jeste smisao ovakvih portala. Priuštiti promociju proizvoda i/ili usluga uz snižene cijene organizovanim grupama ljudi, koji uživaju u popustima za proizvode i/ili usluge koje i ovako i onako koriste.

Portal Skontaj.ba ima namjeru da pomjeri granice portala u našoj državi u dva pravca.

Prvi je taj da bude portal namijenjen svim dijelovima Bosn ei Hercegovine. Namjera vlasnika portala je da imaju ponude iz Sarajeva, ali i Mostara, Bihaća, Banja Luke, Bijeljine, Tuzle, Travnika i svih ostalih gradova u našoj domovini. Također, kako kažu, otvoreni su i za ponude izvan Bosne i Hercegovine. U prilog gore navedenom ide i činjenica da su otvoreni za saradnju i svakodnevno traže saradnike iz cijele BiH koji bi bili aktivni sudionici u kreiranju ponuda iz mjesta iz kojih dolaze. Svi koji bi željeli da budu saradnici portala mogu se obratiti na e-mail adresu portala [email protected] kako bi dobili sve potrebne informacije.

Druga stvar, u kojoj su već napravljeni određeni pomaci, je promocija ponuda putem TV-a, koji je i dalje najzastupljeniji medij u kreiranju javnog mnjenja u BiH.

Strateški partneri portala Skontaj.ba su FK „Sarajevo“, FK „Željezničar“, Termalna rivijera Ilidža, u ponudi se mogu naći i renomirani restorani, stomatološke ordinacije, sportski klubovi, razna udruženja, u budućnosti će se u ponudama pojaviti i pozorišta, turističke usluge, razni hoteli, ljetovanja, zimovanja, proizvodi i usluge u kojim aće svi oni koji posjete http://skontaj.ba/ moći će da budu informisani o svim novostima i novim ponudama. Također, ponude možete pratiti i putem fb stranice: https://www.facebook.com/skontaj.ba gdje se redovno ažuriraju postojeće  i najavljuju nove, a svakog mjeseca vlasnici organizuju nagradnu igru sa privlačnim nagradama. Tako je već u februaru dodijeljena nagrada za dvoje sretnika koje je portal počastio odlaskom na koncert Nine Badrić, a u toku je i nagradna igra u kojoj je glavna nagrada mobitel LG.

 

Ono što možemo sa sigurnošću reći da će ovo biti jedno novo, ugodno osvježenje u svijetu grupnih kupovina u Bosni i Hercegovini.

tačno.net
Autor 10.2.2013. u 20:36

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija