Prava glazba za dobar seks

tačno.net
Autor 23.3.2013. u 19:15

Prava glazba za dobar seks

 

Ne postoji ništa što može rasplamsati strasti kao glazba. Koje su to pjesme pravi izbor za spavaću sobu pročitajte u nastavku.

Što radite kada ste raspoloženi za vođenje ljubavi? Zamračite prostoriju, upalite koju svjećicu i pustite neku romantičnu glazbu. Tu smo vas čekali! Kakvu glazbu?

Prema online anketi portala za Internet streaming Spotify, upravo glazba može nahraniti našu želju za vođenjem ljubavi više od dodira partnera. Neki su ispitanici išli toliko daleko da su rekli kako je za njih slušanje neke pjesme bolje od samog seksa, prenosi scena.ba .

Što slušaju napaljeni?
Najpopularnija stvar za ljubavne aktivnosti koju je odabralo 2000 ispitanika starih između 18 i 91 godine je “Sexual Healing” Marvina Gayea, a na drugom mjestu je njegova “Let’s Get It On”. Omiljene pjesme također uključuju “Can’t Get Enough Of Your Love, Babe” Barryja Whitea, “Sex On Fire” Kings Of Leon, “You Sexy Thing” Hot Chocolate ili pak klasični “Bolero” Mauricea Ravela. Tu su i laganice, poput “I’ll Make Love To You” Boyz To Men, “Lady In Red” Chrisa De Burgha, “Angels” Robbiea Williamsa te “Love Me Tender” kralja Elvisa.

“Ljudi koriste glazbu ne samo kako bi iskomunicirali svoje namjere u romantičnoj situaciji nego kako bi neposredno promijenili raspoloženje prilikom susreta. Studija je također otkrila kako su muškarci skloniji promijeniti svoj glazbeni ukus I navike slušanja kako bi osigurali bolji uspjeh u spavaćoj sobi, štp objašnjava popularnost Prljavog plesa kod oba spola”, objasnio je psiholog glazbe Daniel Mullensiefen sa Goldsmiths Colleagea u Londonu, ujedno jedan od autora istraživanja.

Top deset pjesama koje će vas napaliti:
1. Marvin Gaye – Sexual Healing
2. Marvin Gaye – Let’s Get It On
3. Barry White – Can’t Get Enough Of Your Love, Babe
4. Serge Gainsbourg i Jane Birkin – Je T’aime
5. Kings of Leon – Sex on Fire
6. Hot Chocolate – You Sexy Thing
7. Ravel – Bolero
8. Boyz To Men – I’ll Make Love To You
9. Chris De Burgh – Lady in Red
10. R Kelly – Bump and Grind

Top osam pjesama za vrijeme seksa:
1. Patrick Swayze i Wendy Frazer – She’s Like The Wind
2. Marvin Gaye – Sexual Healing
3. Ravel – Bolero
4. Berlin – Take My Breath Away
5. Barry Whote – You See The Trouble With Me
6. Marvin Gaye – Let’s Get It On
7. The Righteous Brothers – Unchained Melody
8. Celine Dion – My Heart Will Go On

tačno.net
Autor 23.3.2013. u 19:15

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija