Robbin Gibb ponovo u bolnici

Autor 20.10.2011. u 15:00

Robbin Gibb ponovo u bolnici

Robin Gibb, jedan od poznate braće nezaboravnog pop trojca iz 60-ih i 70-ih godina XX stoljeća, prebačen je hitno u Oxfordsku bolnicu “John Radcliffe”, zbog dugogodišnje “upale kičme”.

 

Robin Gibb

Robin (61) je 2003. izgubio brata blizanca Mauricea, koji je dugo patio od bolesti na dvanaestopalačnom crijevu.

 Supruga Robina Gibba, Dwina, sa kojom je zajedno utemeljio čuvene “The Bee Gees” i kojom je oženjen već četvrt stoljeća, pozvala je hitnu pomoć. Pomoć je brzo stigla na njihovu adresu u rezidenciju zvanu ‘Thame’ u Oxfordshireu. Glazbenik, koji se dugo liječi od bolova u kičmi, očekuje od svojih fanova da poštuju njegov privatni život, jer prolazi kroz teške trenutke. Zahvaljuje svima na brizi, pažnji i željama za ozdravljenje, i uzvraća im svu svoju naklonost.

 Pariški koncert poznatog glazbenika je odgođen, dok je nastup na BBC-jevoj manifestaciji ‘Songs For Praise’ otkazan.

 Robinu Gibbu je već otklonjen dio crijeva, a u travnju je zbog zdravstvenih problema morao otkazati južno-američku turneju

 Smrt najmlađeg brata Mauricea 2003. označio je kraj mitske grupe, ali se Barry i Robin ponekad sastanu i izvode stare hitove, na traženje mnogobrojnih fanova sa cijele planete.

 I pored svega, Robin je uspješno nastavio solo karijeru. Sa Dwinom ima 28-ogodišnjeg  sina Robina-Johna. Iz prvog braka sa Molly Hullis ima Spencera, kojemu je sada 38 godina, i Melissu, kojoj je 36. Sa njihovom guvernantom Claire Yag dobio je djevojčicu Snow Robin.

 

Bee-Gees

 

 

Autor 20.10.2011. u 15:00