Seks dijetom potrošite gotovo 6500 kalorija do Valentinova

Autor 3.2.2011. u 09:49

Seks dijetom potrošite gotovo 6500 kalorija do Valentinova

 

Čokolade su jedan od najdražih darova koja žena može dobiti za Valentinovo, a kako bi te kalorije što lakše sagorjeli, posegnite za najjednostavnijim lijekom – seksom. Umjesto da se bojite kalorija, svakodnevnom dvosatnom predigrom i seksom možete izgubiti i preko 540 kalorija na dan. Odbrojavate li do Valentinova izgubit ćete 6500 kalorija u 12 dana.

Umjesto da očekujete nešto posebno 14. veljače, učinite svaki dan posebnim, seksualno nabijenim i živim. Vratite se u vrijeme kad ste bili u srednjoj školi i gdje ste se morali ograničiti samo na ljubljenje iako ste vjerojatno s partnera htjeli strgati svu odjeću. U samo 30 minuta tako ćete na ljubljenje potrošiti 238 kalorija.

Seksi predigra

Zagolicajte maštu svog partnera i priredite mu ludu nezaboravnu predigru od pola sata nakon koje ne samo da ćete biti boginja, već ćete i izgubiti 100 kalorija. Oralnim seksom također se gubi 100 kalorija svakih pola sata.

Polusatni seks

Iako je u seksu teško izdržati pola sata, mijenjanjem ritma, ali i zaustavljanjem akcije na na nekoliko minuta to se može ostvariti, a vi ćete izgubiti 144 kalorije. Glasni zvukovi koje ispuštate tijekom seksa kao vrištanje i stenjanje sagorjet će još najmanje 80 kalorija pa kažite partneru točno što želite i neka zna da vam se to sviđa.

Ako doživite orgazam vi gubite 21 kaloriju, a u slučaju da je obostrano i više. U slučaju da glumite orgazam rezultati su još bolji jer će sagorjeti oko 160 kalorija.

24sata.hr

Autor 3.2.2011. u 09:49