Šest taktika koje pomažu da vas djevojke ostave

tačno.net
Autor 26.3.2013. u 10:51

Šest taktika koje pomažu da vas djevojke ostave

Časopis AskMen opet pomaže svojim vjernim čitateljima, ovoga puta u prekidu sa djevojkom. Umjesto da oni sami obavljaju prljav posao, smislili su 6 taktika koje pomažu da ih djevojke ostave prve.

Biste li napucale dečka da se ponaša ovako?

Budite protiv planova 

Nemojte joj dozvoliti da vas stavi u kombinaciju za izlet, sastanak ili bilo kakav dogovor. Ako dovoljno dugo odbijate bilo kakve planove, shvatit će da nešto nije u redu, i vjerovatno vas ostaviti.

Budite depresivni 

Niti jedan žena ne voli depresivnog muškarca, pa je ovo idealan način da shvati da joj ipak ne pašete. Možda ćete morati glumiti, ali isplati se.

Prestanite s nježnostima

Poljupci, grljenje, čak i seks – ako želite da jako brzo prekine s vama, jednostavno prestanite raditi sve ovo. Na početku će vam biti teško, ali krajnji rezultat je najvažniji.

Recite da ne vjerujete u brak 

Možda se ne želi udati odmah, ali vrlo vjerovatno jednom želi obući vjenčanicu, piše Index. Ako joj date do znanja da je vama to zadnja stvar na pameti, možda odluči da je vrijeme da pronađe novog dečka.

Zaboravite na sve 

Njen rođendan, Valentinovo, dogovor koji ste imali – jednostavno smetnite to s uma. Prvi puta možda pređe preko toga, ali deseti put će sigurno imati efekta.

tačno.net
Autor 26.3.2013. u 10:51