SKI PARTY UZ LEGENDARNE FREEMASONSE

Autor 24.8.2012. u 11:09

SKI PARTY UZ LEGENDARNE FREEMASONSE

Nakon nezaboravnih ljetnih, ove nas zime očekuje i nevjerojatan Ski Party uz miljenike hrvatske publike – britanski DJ dvojac Freemasons. KNOCK OUT SNOW Festival 2013. za nazaboravnu zimu.

 

Zagreb, Orcieres 24.08.2012. – Njihovi After Beach Partiji od ovog ljeta još su nam u svježem sjećanju i htjeli bismo još. KNOCK OUT SNOW Festival, koji se održava početkom sljedeće godine od 05. – 12. siječnja u organizaciji Collegium Putovanja u francuskom Orcieresu, poklanja Vam nevjerojatan Ski Party s miljenicima hrvatske publike – britanskim DJ dvojcem Freemasons. 

“Hrvatska je publika najbolja na svijetu. Naša su ljetna  druženja nezaboravna, a ovo nam je jedno novo zajedničko iskustvo. Ljetnu će garderobu zamijeniti zimski kaputi, no energija, ples i veselje u Orcieresu biti će i više nego vruće.“ – izjavili su Freemasonsi. 

Freemasonsi su britanska house atrakcija koju čine Russell Small i James Wiltshire. Kada su započeli suradnju, Russell i njegov prijašnji bend Phats & Small su već iza sebe imali tri Top Ten hita, Brit Award nagradu i multimilijunsku prodaju hita Turn Around, dok je James Wiltshire radio s pop zvijezdama kao što su Donna Summer, Texas i Kylie Minogue. Trenutno najbolji britanski remikseri radili su s Beyonce, Jamiroquaiem, Michael Jacksonom, Faith Evans i dr. a miljenici su publike u Hrvatskoj gdje često rado nastupaju. 

Najveće sportsko – zabavno okupljanje mladih iz regije KNOCK OUT SNOW Festival 2013. i mjesto Orcieres pružaju više od 100 kilometara uređenih skijaških staza u snowparku na 2280 n/v. Uz bogat noćni program Festivala na kojem su nastupe potvrdili TBF, Dubioza Kolektiv I LET 3, organizatori su priredili i svakodnevne Ski Partije koji se najavljuju kao prava poslastica nakon napornog skijanja. 

Više informacija o KNOCK OUT SNOW Festivalu 2013., te kako doći do skijanja možete pronaći na web adresi: www.knockoutsnowfestival.eu.

 

 

 

Autor 24.8.2012. u 11:09

Tacno.net Aplikacija

Aplikacija